Brandul romanesc Viggo - in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, îsi diversifică oferta brandurilor de fashion prin deschiderea Viggo, cel mai nou magazin lansat de Cătălin Botezatu si Ionut Marin. Viggo este un concept modern, realizat după cele mai înalte standarde din lumea modei si detine produse premium pentru un target exclusiv masculin.

Brandul a fost lansat la unul dintre cele mai importante evenimente de modă din lume, târgul Pitti Uomo, organizat în toamna anului trecut Ia Florenta.

Noul magazin deschis în AFI Palace Cotroceni este cea de-a doua locatie pe care brandul o detine pe piata din România. Produsele sunt lucrate autohton cu materiale de o calitate superioară, aduse din import.

„Când vine vorba despre bradurile pe care le aducem în centrul nostru comercial, diversitatea este un element cheie. Deschidem în mod constant magazine noi care vin în întâmpinarea publicului cu produse create în conformitate cu cele mai noi trenduri si care se pliază pe nevoile si dorintele acestuia. Îi invităm pe clientii nostri să descopere personalitatea brandului Viggo si să se bucure de colectiile realizate de designeri români cunoscuti.” declară Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Caracterizate prin elegantă si versatilitate, colectiile brandului Viggo oferă produse pentru garderoba oricărui gentleman, cu piese vestimentare  precum sacouri, pantaloni si cămăsi. Pe lângă acestea, brandul aduce si o gamă completă de accesorii si modele de pantofi, astfel încât oferă clientilor optiuni să îsi creeze o tinută completă.

Viggo cuprinde o gamă de produse ready-to-wear, dar si servicii de croitorie privată, sub conceptul made-to-measure. Clientii au posibilitatea nu doar de a alege dintre produse realizate de marii designeri români, ci si de a fi consiliati în magazin pentru a lua cea mai bună decizie cu privire la produsele pe care le vor cumpăra.

Viggo este situat pe culoarul Champs Elysees al centrului comercial, alături de alte branduri premium, precum Fossil, Tezyo, Massimo Dutti, Stefanel, Liu Jo, Karen Millen, Antony Morato, Tommy Hilfiger, Collective.