Pet Expo: start pentru cel mai important eveniment dedicat animalelor de companie

Peste 15.000 de vizitatori sunt asteptati la cea de-a opta editie a targului dedicat animalelor de companie, Pet Expo. Evenimentul, devenit unul de referinta pentru profesionisti si iubitori de animale, isi va deschide portile vineri, 6 mai, incepand cu ora 10.00, in cadrul Pavilionului C6 al Romexpo. Editia de anul acesta aduce numeroase evenimente si expozanti in premiera pentru cei care doresc sa fie la curent cu ultimele noutati in domeniu.

Evenimente in Arena Pet Expo: Timp de trei zile, vizitatorii pot sa asiste sau sa isi inscrie animalul de companie la concursurile oragnizate in Arena. Vor fi prezentari de moda pentru caini, concursuri care vor desemna “cel mai fidel” catel si evenimente dedicate copiilor. Un eveniment asteptat de participanti este demonstratia de dresaj organizata de Politia Capitalei cu caini utilitari. Evenimentul va avea loc sambata, in Arena Pet Expo. Programul complet al evenimentelor este publicat pe pagina oficiala a targului www.petexpo.ro.

Cel mai important concurs de acvaristica: Intr-un spatiu de expunere de 150 mp, cei mai talentati designeri de acvarii vor intra in concursul Aquatic Design Contest. Vizitatorii vor vedea progresul realizarii acvariilor si vor putea participa la evenimentele organizate de specialisti.

Produse noi dedicate speciali?tilor veterinari: Pe parcursul celor trei zile de targ, vizitatorii vor putea sa achizitioneze produse pentru animale de companie ?i vor fi la current cu cele mai noi tendin?e în domeniu. Vor fi prezen?i la târg cabinete veterinare si pet-shop-uri cu oferte exclusive.

Centru de adopţii pentru caini si pisici: Cinci fundatii vor fi prezente la targ pentru a gasi familia potrivita pentru animalele care se afla in centre de adoptie. La Pet Expo vizitatorii vor putea discuta cu reprezentantii fundatiilor pentru a se informa cu privire la sistemul de adoptie a unui animal de companie si vor putea pleca acasa cu un nou membru al familiei.

Expozitie de pasari rare si iepurasi: Intr-un spatiu exterior Pavilionului C6 peste 30 de rase de pasari si iepuri vor fi expuse pentru a fi admirate si cumparate.

Activitati pentru copii: Sambata si duminica copiii se pot inscrie la un atelier de masti cu tema "Animalul preferat". Timp de patru ore, in fiecare zi, echipa de animatori Vizoo a pregatit un program special pentru cei mici cu animatori si concursuri in legate de tema evenimentului. Copiii vor invata sa confectioneze cadouri pentru animalul de companie si vor participa la ateliere personalizate in functie de grupa de varsta.

“Anul acesta am dorit sa oferim vizitatorilor o experienta noua in raport cu targul. Evenimentele sunt mai numeraoase si diversificate iar vizitatorii vor avea parte de foarte multe surprize si premii. Producatorii si importatorii prezenti la targ au pregatit si de aceasta data cele mai bune oferte la produse si servicii pentru animalele de companie.. La cea de-a opta editie, Pet Expo a devenit mai mult decat un targ. Este un eveniment de week-end pentru intreaga familie” a declarant Ilie Pana, organizatorul Pet Expo.

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copii sub 5 ani au gratuitate.

Program:  Vineri (06.05.2016) 10:00 – 18:00, Sâmbătă (07.05.2016) 10:00 – 18:00, Duminica (08.05.2016) 10:00 – 16:00.