Lidl inaugureaza un magazin in Targu Mures

Lidl continuă investitiile în România prin inaugurarea unui magazin în Târgu Mures, în data de 19 mai, reteaua sa ajungând la 195 de magazine în toată tara.

Noua unitate este situată pe strada Gheorghe Doja, nr. 62, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create peste 20 de noi locuri de muncă. Magazinul va avea o suprafată de 1200 m2 si aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de functionare a noii unităti va fi următorul: între 7:30 si 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 si 21:00.

Inaugurarea magazinului din Târgu Mures continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecventă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reteaua Lidl fiind produse în România.

Procesul de constructie a noului magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor, în conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din Bucuresti si de sediul logistic de la Lugoj, procesul de executie a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

Activând în 26 de tări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numără printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.