Robotii umanoizi Alpha 1S - in premiera in Romania si Europa, la QuickMobile

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, a adus pe piata locală robotii inteligenti produsi de colosul UBTech Robotics. Compania a marcat astfel o premieră la nivel european, fiind primul retailer din domeniu care include în ofertă acest gadget interactiv.

Alpha 1S este primul robot umanoid creat special pentru familii. Acesta se remarcă prin numeroasele aplicatii în diferite domenii, respectiv divertisment, educatie si media. Robotul vorbeste, are functie de ceas desteptător, cântă si chiar le spune copiilor povesti, gesticulând în timpul relatărilor.

Cu o libertate de miscare de 16 grade, Alpha 1S are o flexibilitate extrem de ridicată, care poate fi observată când face acrobatii, dansează, practică arte martiale sau joacă fotbal împreună cu alti roboti.

”QuickMobile a reprezentat întotdeauna avangarda inovatiei în peisajul high-tech din România si a inclus mereu în ofertă cele mai noi gadget-uri. Multe dintre ele au fost disponibile la precomandă în magazinele noastre imediat după lansarea de către producători. Pentru că vrem să păstrăm acest trend, acum marcăm o premieră în Europa, prin introducerea robotilor inteligenti Alpha 1S pe piata locală. Suntem siguri că acestia vor avea un real succes în România, pentru că sunt interactivi si au functii de entertainment ideale pentru toti membrii familiei, indiferent de vârstă”, a declarat Tudor tiboc, General Manager QuickMobile.

Produsul vine cu un software special conceput pentru miscările sale, care pot fi usor de controlat si programat prin intermediul aplicatiei Alpha 1. Totodată, de pe site-ul producătorului se pot descărca programe cu ajutorul cărora acesta poate face demonstratii de yoga, exercitii fizice si dansuri. În plus, există optiunea de a crea si personaliza fiecare miscare a lui, cu ajutorul functiei de înregistrare.

Robotul are structură din aliaj de aluminiu, iar carcasa este din polimer termoplastic. Înăltimea lui este de 39,8 cm, lătimea de 19,6 cm, iar greutatea de 1,65 kg, putând fi utilizat cu usurintă chiar si de copii.

Alpha 1S se conectează prin Bluetooth 4.0, la dispozitivele Android sau iOS, având si un speaker mono de 3W. Spatiul de stocare extern al produsului este de 128 MB, în varianta standard, dar suportă până la 32 GB. Robotul functionează cu baterii 7.4v 2200 mAh si este conceput să consume cât mai putină energie. Astfel, după încărcarea completă, timpul de joacă ajunge la o oră.

Robotul inteligent umanoid Alpha 1S este disponibil în oferta QuickMobile la pretul de 2.499 lei cu TVA inclus.

După 10 ani de la înfiintare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins si a disponibilitătii produselor în stoc.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii din România, fiind completat de o retea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din tară.

În 2015, compania s-a extins pe piata internatională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. Odată cu extinderea business-ului pe plan international, QuickMobile a externalizat operatiunile de service (reparatie/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, semnând contract cu unul dintre cele mai mari centre de receptie specializat în service si retur din Europa, respectiv Service-Return.com.