FashionUP si UBER devin parteneri, iar comenzile online le aduc clientilor curse gratuite

FashionUP si UBER anuntă un parteneriat important pentru piata din România prin care clientii ambelor companii vor beneficia de reduceri însemnate. Astfel, magazinul online si compania care a creat cea mai populară aplicatie de ridesharing răsplătesc fidelitatea clientilor si demonstrează usurinta folosirii celor mai noi tehnologii, de la cele din e-commerce la cele folosite pentru deplasarea cu usurintă prin oras. Campania poartă numele „Comandă de pe FashionUP si te plimbi gratis cu UBER!“ si debutează astăzi, 16 mai 2016.

Parteneriatul între FashionUP si UBER presupune că toti clientii din Bucuresti ai magazinului online de fashion primesc vouchere UBER pentru o primă cursă gratuită de până la 25 de lei. Aceste vouchere vor fi livrate în colet, odată cu produsele pe care le achizitionează online din magazin. De asemenea, toti clientii UBER primesc un cod de discount valabil pe FashionUP.ro, care le asigură 10% reducere la orice produs comandat.

„Încă de când am debutat în comertul online am stiut că vom fi într-o cursă, nu doar cu cei care activează pe aceeasi piată cu noi, ci si cu tehnologia. Evoluează într-un ritm incredibil si ne oferă oportunităti la care multi nici nu ne-am fi gândit în urmă cu 10 ani. Astăzi, din confortul propriei locuinte, propriului birou, putem comanda haine si accesorii din magazine precum FashionUP si un transport simplu si civilizat prin UBER. Pasul acesta, spre un parteneriat între cele două companii, este astfel firesc si ne bucurăm că prin fiecare nouă colaborare putem să le facem viata clientilor nostri mai bună“, a declarat Alin Stanciu, director executiv FashionUP.

FashionUP s-a remarcat în cei sase ani de existentă pe piata din România prin produse de calitate, de la branduri de top, oferind în acelasi timp unele dintre cele mai mici preturi de pe piată. De-a lungul timpului, a avut peste 200.000 de clienti la care au ajuns aproximativ 600.000 de produse. Femeile care aleg să cumpere prin FashionUP sunt preocupate de felul în care arată, sunt pasionate de domeniul fashion si de tot ceea ce apare nou, iar multe dintre ele aleg să achizitioneze online, economisind astfel timpul alocat unei sesiuni clasice de shopping pentru lucrurile cu adevărat importante pentru ele.