Il Passo a sarbatorit succesul fabricii din Romania alaturi de specialisti in fashion si media

Il Passo, retailer de încăltăminte si accesorii de piele, a devenit si producător de încăltăminte. Acest debut a fost posibil prin deschiderea unei fabrici în România si recrutarea de angajati locali. Il Passo îsi prezintă acum strategia de manufactură românească tocmai pentru a demonstra că există un potential imens în această industrie. Fabrica Il Passo s-a bucurat de crestere de la an la an, precum si de investitie continuă, iar acum a ajuns să numere 25 de angajati. Fabrica va reprezenta, pe viitor, baza dezvoltării brandului Il Passo.

Momentul de celebrare a succesului în productia locală a fost marcat pe 24 mai, într-o atmosferă caldă si prietenoasă, împreună cu bloggeri, jurnalisti, reprezentanti ai companiei si oameni de fashion. Oficialii Il Passo au povestit pe larg despre obiectivele pe care le au pe piata din România: dorinta de a conferi stabilitate si de a întări încrederea clientilor în produsele românesti.

Compania a experimentat la prima mână trecerea de la import la productie proprie. Activează cu succes în România de 17 ani, cu un portofoliu compus din produse de cea mai înaltă calitate, achizitionate de la furnizori din tări precum Italia, Portugalia, Brazilia sau Turcia. Odată cu trecerea la productie proprie, Il Passo a observat că publicul din România simte si mândrie, pentru că poartă încăltăminte de manopera românescă, nu doar satisfactie că este în pas cu cele mai noi tendinte.

„Anul acesta, pentru mine are o însemnătate foarte mare. De anul acesta am început să vorbim despre fabrica Il Passo, fabrica noastră românească si să dovedim că există viitor în manufactura locală. Ne-am recrutat angajati capabili, am ales cele mai potrivite modele si ne-am pus pe treabă. Cel mai mult ne bucură însă primirea foarte bună a produselor de către clienti“, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner Il Passo.

Il Passo este un brand românesc înfiintat în anul 1999 si a devenit unul dintre cei mai mari retaileri de încăltăminte si accesorii din piele din România, mizând pe calitatea si designul premium al produselor. Inspirate din tendintele internationale dedicate atât doamnelor si domnilor, cât si copiilor, colectiile Il Passo propun cele mai în vogă piese ale momentului. Retailerul oferă modele care interpretează trendurile din marile capitale ale modei si care stau la baza look-urilor esentiale ale fiecărui sezon.