Cine Globe - noua denumire a multiplex-urilor Cine Grand

Cine Grand România devine Cine Globe România. Rebrandingul ajută compania să transmită mai bine strategia internatională de extindere, iar România se numără printre primele tări care se bucură de această schimbare.

Noua identitate a brandului reprezintă un element important al strategiei internationale  de extindere si dezvoltare. Cine Globe are un logo si o comunicare vizuală  noi, dar oferă clientilor săi aceleasi servicii de calitate, la preturi la fel de accesibile.

„Cine Globe este brandul prin care ne dorim să exprimăm cât mai bine obiectivele pe care compania noastră le are la nivel international: de a le oferi clientilor nostri cele mai bune servicii într-un mediu elegant si relaxant, oriunde în lume. Suntem prezenti pe 3 continente (America de Nord, Europa si Asia) si ne-am dorit ca si brandul să reprezinte acest lucru si să se alinieze misiunii si valorilor pe care le promovăm. Rebrandingul în Cine Globe este menit să întârească încrederea clientilor nostri că beneficiază de servicii de înaltă calitate, demne de un brand international”, a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Globe.

Cine Globe România se pregăteste de încă două lansări: Cine Globe Sibiu si Cine Globe Suceava. Lantul de cinematografe continuă dezvoltarea si la nivel international, anul trecut a inaugurat un nou multiplex în SUA, iar anul acesta continuă abordarea altor piete din Europa. Toate acestea confirmă faptul că brandul Cine Globe este o alegere potrivită pentru o companie de ale cărei servicii se bucură oameni din toate colturile lumii.

Cine Globe este un lant international de multiplex-uri, o retea fondată de un grup de profesionisti cu zeci de ani experientă în domeniile administratiei si proiectiei cinematografice.

Pe lângă locatiile deschise în Europa (România si Bulgaria), compania are multiplex-uri si în Statele Unite, China si India. Totodată, compania este în curs de a-si consolida prezenta pe pietele din India, Bulgaria, România, China si America de Nord.