Kingswood, una dintre cele mai renumite marci de cidru - in Romania prin Ursus Breweries

Ursus Breweries lansează oficial în România Kingswood, băutură alcoolică răcoritoare cu gust natural de mere. Kingswood este o marcă premium de cidru, are un procent de suc natural de mere de peste 25% si nu contine conservanti, coloranti sau arome sintetice.

“Suntem mândri să le oferim românilor în această vară unul dintre cele mai apreciate branduri de cidru din lume, parte a portofoliului grupului SABMiller. Kingswood este o băutură aparte, cu un gust natural, inspirat de linistea si răcoarea livezilor de meri. Este un produs dedicat mai ales tinerilor din mediul urban care vor să ia o pauză de la agitatia, aglomeratia si rumoarea de fiecare zi”, a declarat Anca Secară, Head of Innovations Ursus Breweries.

Noul Kingswood este disponibil în sticle nereturnabile de 0,4 litri si are o concentratie de alcool de 4,5%. Sucul natural de măr, din care e făcut Kingswood, provine exclusiv din fructe cultivate în livezi.

Kingswood nu contine conservanti, coloranti artificiali sau arome sintetice. Sucul natural de mere de peste 25% este completat în cadrul retetei de suc natural de lămâie, extract de malt din orz si concentrat de sofrănas.

“În prezent, cidrul reprezintă un segment de băuturi alcoolice extrem de dinamic în România, care se remarcă printr-un potential de crestere pentru următorii ani. Consumatorii români sunt dispusi din ce în ce mai mult să experimenteze gusturi noi, să îndrăznească mai mult, să se bucure de experiente inedite. Fie că e vorba de un picnic, de o iesire la o terasă sau de o petrecere dată acasă, Kingswood poate fi acel ingredient de care e nevoie pentru a petrece momente unice în compania celor dragi”, a declarat Mihai Bârsan, Vicepresedinte Marketing Ursus Breweries.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft si St. Stefanus.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producătoare de bere din lume, cu participatii în societăti producătoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internationale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, dar si o gamă exceptională de mărci locale cu pozitii de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victor Bitter (Australia) si Tyskie (Polonia).