Seattle`s Best Coffee - un nou brand de cafea la KFC

KFC aduce în meniul din restaurante un nou brand de cafea, Seattle’s Best Coffee – o cafea mediu prăjită, cu un gust unic si intens, datorat calitătii superioare a boabelor de cafea, 100% Arabica. Noul sortiment de cafea este disponibil în opt variante, de la espresso, americano si white americano, la specialităti precum cappuccino, mocha, latte, caramel latte si vanilla latte.

Seattle’s Best Coffee este disponibilă în diferite tări din Europa - Marea Britanie, Irlanda, Suedia, Germania, Finlanda, Norvegia si Danemarca, fiind acum prezentă si în România, în toate restaurantele KFC din tară. Seattle’s Best Coffee este un brand cu o istorie de peste 40 de ani, fiind recunoscut pentru calitatea superioară, gustul intens si accesibilitatea pe care o oferă clientilor. De asemenea, Seattle’s Best Coffee este certificată Fairtrade.

„Pentru iubitorii de cafea, fiecare mic succes al zilei merită să fie sărbătorit cu o cafea bună. De aceea am inclus în meniurile noastre unul dintre cele mai bune sortimente de cafea - Seattle’s Best Coffee, pentru a oferi clientilor nostri o optiune de calitate, la un pret accesibil”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

„Consumatorii îsi doresc produse care oferă un raport bun calitate-pret, motiv pentru care suntem siguri că parteneriatul cu Seattle’s Best Coffee va fi unul de succes. Prin intermediul acestui parteneriat punem la dispozitia clientilor nostri o cafea de calitate premium, cu un gust intens”, a adăugat Monica Eftimie.