Pizza Hut isi diversifica meniul cu retete noi de salate, cocktailuri si limonada

Pentru a întâmpina dorintele clientilor în sezonul cald, Pizza Hut introduce în meniu o serie de produse noi, precum 8 retete de salate, 4 retete de cocktailuri fresh, alcoolice si non-alcoolice si un nou sortiment de limonadă. Noile produse reprezintă o optiune potrivită pentru toti cei care preferă un meniu lejer în perioada verii si doresc să se bucure de mese mai usoare în lunile călduroase.

„În timpul verii, majoritatea persoanelor îsi schimbă stilul alimentar si adoptă un meniu bazat pe ingrediente de sezon, proaspete si cu o consistentă usoară. tinând cont de această modificare în comportamentul alimentar, ne-am propus să le oferim clientilor nostri o varietate mai mare de produse din care vor putea alege, de fiecare dată când doresc să aibă parte de o masă gustoasă si fresh”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Noile salate introduse în meniul Pizza Hut sunt Tuna, Greek, Veggie, Caesar, Salmon, Cheese & Nuts, Grilled Veggie si Fresh Mix. De asemenea, clientii Pizza Hut se pot bucura si de patru sortimente noi de cocktailuri răcoritoare, alcoolice, Kiwi & Ginger si Yuzu Gin and Tonic sau non-alcoolice, Kiwi & Ginger Cooler si Yuzu tonic. Noile tipuri de salată si băuturile pot fi deja comandate în toate restaurantele Pizza Hut din tară si vor rămâne pe o perioadă nedeterminată în meniu.