Produse profesionale pentru agricultura in noul magazin Ogorul.ro

In conditiile in care rezultatele din economia Romaniei depind in fiecare an extrem de mult de agricultura, este important ca aceasta ramura economica sa fie corect exploatata, folosindu-se cele mai performante solutii si produse disponibile la nivel international. Sunt necesare echipamente de calitate, dar si seminte profesionale, ingrasaminte, pesticide etc. Mai mult decat atat, toate detaliile conteaza, asadar modul de actiune este extrem de important.

Aparent, o investitie in agricultura este la indemana pentru multi romani, dar si provocarile sunt pe masura. In afara de birocratie, ai o multime de probleme de rezolvat pe teren, iar alegerile pe care le faci trebuie sa fie cele mai bune, pentru a creste sansele de performanta. In acest context, partenerii pe care ti-i alegi sunt de maxima importanta pentru ca sensul in care afacerea se dezvolta sa fie cel corect. Furnizorul de echipamente si materie prima trebuie sa fie un adevarat partener de business si sa-ti ofere nu doar marfuri, ci si consultanta de specialitate.

Cu experienta relevanta in comertul offline de specialitate, magazinele Ogorul ofera inclusiv servicii de consiliere pentru obtinerea unor culturi de calitate si cu productii mari. In plus, Ogorul ofera chiar si finatare legumicultorilor cu posibilitati de investitie limitata. Pe segmentul de agrobusiness, brandul Ogorul este cunoscut drept unul de top in materie de oferta diversificata si preturi minime.

Mai nou, agricultorii si fermierii din intreaga tara au acces la ofertele magazinelor Ogorul in e-shop-ul online, disponibil pe www.ogorul.ro. Pot fi comandate astfel simplu si rapid produse agro-farm, utilaje si accesorii agricole, dar si diverse alte produse pentru casa si gradina. Website-ul este conceput astfel incat sa permita navigare intuitiva, comenzile putand fi introduse extrem de simplu.

In orice moment se poate consulta un specialist online sau se pot utiliza numerele de telefon afisate, pentru consultanta gratuita. Se poate spune astfel ca magazinul online este dedicat atat specialistilor, cat si celor care sunt la inceput de drum in agricultura si care isi doresc experiente placute in domeniu, alegeri mereu corecte.

Ce gasesti pe ogorul.ro? Gama este foarte ampla, de la fungicide la biostimulatori de crestere, de la mobilier pentru gradina la aparate de muls, de la hidrofoare la pluguri, de la tocatoare de crengi la cazane pentru tuica. Plata produselor comandate in magazinul online Ogorul se poate face la livrare sau prin ordin de plata. Comanda va fi expediata rapid prin curier, oriunde in tara, clientii avand drept de retur 14 zile, in conditiile legale prezentate si pe website.