OLX relanseaza sectiunea Locuri de munca si adauga un serviciu premium dedicat angajatorilor

Incepand cu 31 ianuarie 2017, OLX relanseaza sectiunea Locuri de munca oferind intregii piete de recrutare un instrument online profesionalizat, modern si mai bine structurat. Noua sectiune Locuri de munca de pe OLX include noi domenii si specializari, precum IT-Telecomunicatii, Marketing-PR-Media, Finante-Contabilitate, Resurse Umane sau Educatie-Training.

Totodata, OLX vine si in sprijinul celor aflati in cautarea unui loc de munca, prin lansarea unei sub-sectiuni speciale in care utilizatorii pot solicita joburi angajatorilor de pe platforma, in functie de specializarea lor.

“Ne dorim sa le oferim angajatorilor romani o experienta premium pe OLX. Tocmai de aceea, restructurarea sectiunii "Locuri de munca” de pe OLX a venit dupa mai multe discutii purtate cu agentii de recrutare si unele dintre cele mai mari companii angajatoare din Romania. Planul pentru anul 2017 este sa continuam investitia in aceasta nisa, astfel incat sa contribuim la fluidizarea pietei de recrutare din Romania.", explica Andrei Dusu, Head of Commercial & Development Naspers Classifieds Romania.

Odata cu noile actualizari aduse categoriei Locuri de munca, OLX propune angajatorilor si un serviciu premium prin care acestia au acces la pachete personalizate pentru publicarea mai multor anunturi cu posturile disponibile.

In functie de numarul anunturilor incarcate, preturile variaza intre 3,31 euro si 3,71 euro pentru fiecare job listat, avand o valabilitate de o luna. Serviciul premium ofera si avantaje suplimentare angajatorilor, precum accesul la consultanta telefonica cu un specialist OLX, statistici detaliate de pana la 90 de zile sau filtre de cautare a anunturilor direct din cadrul contului. La acestea se adauga introducerea logo-ului companiei in oferta prezentata si posibilitatea directionarii vizitelor de pe OLX catre site-ul companiei.
 
Pentru utilizatorii privati, folosirea sectiunii Locuri de munca de pe OLX ramane gratuita, acestia putand publica pana la doua anunturi la fiecare 30 de zile.

OLX este liderul pietei de anunturi online din Romania cu peste 3,5 milioane de oferte active. In prezent, categoria Locuri de munca este accesata de mai mult de 2 milioane de utilizatori  in fiecare luna si intermediaza peste 1 milion de interactiuni intre angajati si angajatori. Media de anunturi active din categoria Locuri de Munca in ultimul semestru a fost de peste 60.000 lunar.

OLX.ro, parte a OLX Group, ofera o platforma rapida si foarte bine localizata celor care doresc sa cumpere si sa vanda produse si servicii, prin simpla postare a unui anunt online. In fiecare luna, milioane de oameni din intreaga lume vand si cumpara o gama larga de produse printre care obiecte casnice, mobila, proprietati imobiliare, produse de folosinta indelungata, instrumente muzicale, vehicule, electronice si echipamente mobile, servicii, toate pe OLX. Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de OLX.ro vizitati site-ul www.olx.ro. Informatii periodice sunt publicate si pe contul de Facebook al companiei.