Automatele de plati Banca Transilvania au optiuni digitale noi

Banca Transilvania introduce facilități noi şi gratuite automatelor de plăți: depunerea de numerar (lei, euro sau dolari) în contul propriu deschis la BT şi schimbul valutar. Noile opțiuni digitale simplifică accesul clienților la două dintre principalele operațiuni bancare.

Schimbul valutar se poate realiza în două feluri:

Prin depunerea în automatul de plăți a valutei cash şi schimbarea acesteia în altă valută pentru depunerea în contul propriu deschis la BT

Din cont BT în alt cont personal BT, deschis în altă valută

Datorită noilor facilități, timpul alocat tranzacțiilor bancare principale scade semnificativ, iar interacțiunea de tip self-service cu banca este mai simplă.

Automatele de plăți erau destinate până acum exclusiv achitării de facturi. Peste 8,2 milioane de facturi au fost plătite în 2016 prin intermediul acestora.

Banca Transilvania are aproape 550 de automate de plăți, în fiecare dintre sediile sale.

Pe lângă automatele de plăți, BT are peste 70 de terminale multifuncționale – BT Express – cu ajutorul cărora clienții pot efectua în timp real operațiuni bancare. 

Banca Transilvania pune la dispoziție 6 metode alternative de plată a facturilor, şi anume: automatul de plăți, BT24 Facturi, Internet Banking, Mobile Banking, Direct Debit şi bancomatele.

Pe site-ul băncii, în secțiunea Newsroom, sunt prezentați, sub forma de infografice, paşii care trebuie urmați pentru depunerea de bani în cont şi pentru realizarea schimbul valutar prin intermediul automatului de plăți.

Banca Transilvania este a doua cea mai mare bancă din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, aproape 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială.