Piese auto & consumabile - una dintre cele mai utile nise din e-commerce

Comertul electronic ne simplifica multe dintre activitatile de zi cu zi, caci putem comanda totul rapid si usor de pe internet - de la produse alimentare la gadgeturi IT&C, de la mobila si electrocasnice pana la cosmetice si detergenti. De asemenea, mediul online ne ajuta sa platim rapid facturile la utilitati, sa faceti diverse alte plati si tranzactii. Tot in sfera e-commerce putem include si platile pentru servicii precum bilete de avion si alte servicii de turism.

 

In unele cazuri, comertul online mai degraba preia unele dintre activitatile de shopping pe care le putem face si offline sau chiar pe care le putem partial rezolva mai departe in mod clasic. Spre exemplu, foarte multe persoane merg intr-un showroom de electrocasnice pentru a se informa si a vedea in realitate anumite produse, apoi comanda online pentru a profita de preturile mai mici.

 

In cazul produselor alimentare, dar si cosmetice si detergenti, evident ca exista si posibilitatea de a le cumpara de la un supermarket sau hipermarket din apropiere, mai ales daca locuiesti intr-o zona urbana; insa comanda online inseamna timp economisit si, din nou, de multe ori preturi mai mici.

 

Exista insa si nise in e-commerce unde utilitatea este majora, caci ocupa segmente care nu exista offline sau care exista intr-un mod nesatisfacator. Un astfel de domeniu este cel legat de piese auto si consumabile pentru automobile.

 

Cand ai nevoie de anumite piese pentru un anumit model de masina, chiar daca locuiesti intr-un oras mare precum Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta, Timisoara sau Ploiesti, a gasi exact piesele dorite in scurt timp, din surse de incredere, legale, poate fi un proces la limita posibilului. Vei pierde mult timp cautand prin magazine localizate poate la mari distante unul fata de celalalt si, in continuare, este posibil sa nu identifici piesele necesare pentru service.

 

In schimb, daca vei alege un magazin online specializat in piese auto si consumabile pentru masina (ulei motor, filtre si alte asemenea), sansele de a gasi rapid produsele dorite, la un pret corect, sunt extrem de ridicate. Nu conteaza unde este localizat sediul fizic al magazinului (depozitul) si nici adresa ta, caci orice magazin online ce abordeaza retailul in mod serios iti va expedia in cel mai scurt timp piesele auto solicitate, prin intermediul firmelor de curierat.

 

Avand motto-ul "Solutia online pentru masina ta", magazinul online Auto-Piesa.ro este un astfel de exemplu de e-shop de mare utilitate pentru posesorii de masini de orice tip, indiferent de marca, model, motorizare, caroserie, carburant. Cautarea de piese auto este simpla, website-ul fiind optimizat inclusiv pentru dispozitivele mobile de tip smartphone sau tableta. In plus, platforma este securizata, astfel incat cumparaturile pot fi realizate in siguranta deplina. Consultanta tehnica gratuita, livrare rapida oriunde in Romania, posibilitate de retur in 14 zile, suport clienti, plata la livrare - iata doar cateva dintre avantajele propuse de reprezentantii magazinului online.