Echipamente de protectia muncii - la comanda online

In conditiile in care oricare afacere se bazeaza in primul rand pe angajati (resursele umane), protejarea acestora este extrem de importanta, nu numai pentru a respecta prevederile legale in domeniul muncii. Toate detaliile trebuie mereu privite cu atentie, fara a fi lasat nimic la voia intamplarii. In functie de tipul de activitate, protectia muncii poate avea rigori diferite, iar una dintre companiile care acopera toate produsele si solutiile necesare in aceasta zona este Top Defender, brand cu un portofoliu tot mai larg de clienti din domeniul afacerilor.

Imbracaminte, incaltaminte, manusi, casti - toate produsele de protectia muncii sunt disponibile in cadrul magazinului online, deci comanda se poate face simplu, oricand si de oriunde, cu livrare rapida in orice localitate din tara noastra. Nu lipsesc produse pentru protectia ochilor, protectia auzului, protectia respiratiei. Indiferent daca este vorba despre lucru la mare inaltime, in apa sau pe santier, toate produsele si accesoriile sunt selectate pentru a face fata cerintelor speciale.

"Top Defender este o firma specializata in distributia de echipamente pentru protectia muncii si furnizarea de solutii personalizate pentru protectia individuala a muncitorilor activi. De la www.topdefender.ro puteti cumpara fara teama, intrucat toate articolele sunt protejate de un sistem avantajos de restituiri si reclamatii. Toate articolele satisfac prevederile HG nr. 115/2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare", explica reprezentantii companiei.

Livrarea produselor, oriunde in Romania, se poate face prin intermediul unei firme de curierat cu acoperire nationala. Costurile de livrare pot fi chiar suportate de magazinul online, in cazul comenzilor ce au valoare de peste 1190 lei TVA inclus. Manusi forestiere, hamuri de siguranta, geci speciale - gama de produse este extrem de variata. Pentru firme, devine astfel extrem de simplu sa asigure partea de aprovizionare pentru a satisface cele mai inalte standare si exigente in materie de echipamente de protectia muncii.

Fiecare produs disponibil in magazinul online este prezentat cu lux de amanunte, inclusiv din punct de vedere tehnic. De asemenea, exista fotografii mari, explicite, pentru ca orice client sa faca alegeri corecte. Daca este nevoie, reprezentantii magazinului pot fi contactati pentru a oferi raspunsuri la intrebari, dar si consultanta completa in alegerea produselor adecvate unor anumite activitati.