Nicio afacere fara SEO - noul standard online

Indiferent de domeniul in care activeaza o firma, indiferent daca este o afacere ce vinde produse sau servicii, indiferent de mediul principal de desfasurare a activitatii (online sau offline), nicio firma nu mai poate "trai" in mod optim fara SEO. Aceasta este realitatea momentului, noul standard in afaceri.

Interesant este ca de optimizare seo au nevoie nu doar firmele ce vand online (magazine online, reviste online etc.), ci si afaceri cu activitati 100% offline, dar care sunt obligate de actualul context social sa isi caute clienti inclusiv pe internet. Totul tine de modul in care consumatorii folosesc mediul online - tot mai intens, pentru a se informa, inainte de orice decizie de achizitie sau inainte de orice decizie de colaborare cu un prestator de servicii.

Sa luam exemplul unei firme de mobila la comanda sau a unei firme ce ofera servicii de curatenie. In ambele cazuri, vorbim de activitati offline, dar partea de informare se va face simplu pe internet. Consumatorul modern, activ, stie ca online gaseste totul simplu. Astfel, va cauta pe motoarele de cautare, dar se va baza si pe informatiile pe care le gaseste in alte medii, tot pe internet: site-uri, bloguri, forumuri, retele de socializare...

Asadar, cum sa-ti permiti, ca afacere, sa nu fi online?! Ratezi oportunitati imense. Chiar si un magazin cu produse traditionale, care vinde exclusiv offline, se poate promova usor pe internet, astfel incat publicul tinta sa stie de existenta lui intr-o anumita locatie. Astfel, chiar si comertul offline se poate baza pe online!

"De fiecare data cand un utilizator introduce un cuvant sau o expresie in campul de cautare al motorului de cautare, el va obtine o lista de rezultate, mai relevante sau mai putin relevante, referitoare la acea cautare. Sigur ca apare intrebarea, de ce unele site-uri au relevanta SEO mai mare fata de altele, de ce unele apar pe primele pagini si altele nu. Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare se regaseste in utilizarea tehnicilor de optimizare SEO, adica search engine optimization", explica reprezentantii unei firme specializate tocmai in domeniul SEO si al promovarii online in general.

Se poate consulta online oferta servicii seo de la seocom.ro sau se poate solicita o oferta personalizata. Foarte important este pentru o afacere sa colaboreze doar cu experti in domeniul promovarii online, doar cu firme cu experienta relevanta, care pot garanta un anumit standard in zona de SEO.