Cursuri de gatit si alte evenimente culinare organizate special

Lansat de curand in Romania, CulinaryOn este un brand asociat cu tot ceea ce tine de gatit, imbinand cunostintele, distractia si mai ales pasiunea. Oferta companiei include pe de o parte cursuri de bucatar amator (datele pot fi gasite pe website, acolo unde se pot efectua si rezervari individuale), iar pe de alta parte organizare de evenimente personalizate, concepute in formatul si la data alese de client.

Cursurile de gatit nu sunt gandite pentru performanta si pun accent mai degraba pe a invata prin divertisment. Fara presiune, cu multe zambete, se petrec ore placute alaturi de bucatari profesionisti, care stiu cum sa le ofere distractie si cunostinte chiar si celor care nu au nicio legatura cu bucataria... Gatitul va fi amuzant si creativ, temele fiind variate. Astfel de cursuri de cate 3 ore, ce vin la pachet cu ingrediente de cea mai buna calitate, pot fi rezervate pentru placerea personala sau pot fi facute cadou unor alte persoane apropiate.

La capitolul evenimente dedicate, cele mai interesante sunt workshop-urile culinare, programele de team building si evenimentele corporate in general. Sute de companii si zeci de mii de invitati au descoperit deja, pana acum, secretele gustoase de la CulinaryOn. Petrecerile presupun de obicei prepararea unei mese cu 3 feluri de mancare, sub indrumarea unui chef profesionist, dar si degustare de vinuri, concursuri distractive, cursuri master-class pentru cocktailuri, karaoke, concurs de tip cutia misterelor etc.

De mare utilitate sunt evenimentele de team building, care pot aduce beneficii consistente companiilor. Angajatii vor fi motivati sa colaboreze mai bine in echipa si se vor distra invatand in acelasi timp cate ceva din arta culinara.

"Jocurile interactive de teambuilding culinar pentru firme vor provoca invitatii sa-si exploreze creativitatea si sa impartaseasca emotiile pozitive dintr-o experienta de neuitat. Doar imagineaza-ti colegii sau angajatii cu sorturi de bucatari la un concurs de rulare a celor mai lungi macaroane sau cautand cel mai inventiv design pentru un desert. Adauga distractie si gust intr-un teambuildding culinar la centrul nostru de divertisment, CulinaryOn!", se mentioneaza pe http://culinaryon.ro/ in sectiunea dedicata evenimentelor de team building. Experientele sunt facilitate de trei studiouri de gatit, doua sali de conferinte si o camera VIP.