Cea mai mare varietate de huse de smartphone - in magazinele online specializate

Probabil orice magazin cu profil telecom vinde, pe langa smartphone-uri, si accesorii. Insa de cele mai multe ori, indiferent ca vorbim despre magazine online sau offline, aceste accesorii sunt disponibile intr-o varietate limitata si / sau la preturi cu adaos foarte mare. Cei care cauta huse samsung s8 sau pentru orice alt model de telefon mobil pot sa gaseasca accesorii cu un bun raport calitate / pret in magazinele online specializate - cele exact pe nisa de accesorii telecom.

De ce sa alegi un astfel de e-shop si nu un magazin offline de accesorii? In cazul celui de-al doilea (desi exista foarte putine, mai degraba insule in mall-uri, in centre comerciale), adaosurile comerciale sunt foarte mari, chiar si daca varietatea ar fi destul de ridicata. Online, ai si modele variate, dar si preturi minime. Si asta pentru ca magazinele online sunt de fapt niste depozite care vand cu livrare la client, astfel incat au costuri minime de operare.

Magazinele serioase investesc in stocuri proprii, deci pot livra foarte rapid accesoriile comandate, chiar a doua zi de la initierea comenzii. Pana la urma, procesul de shopping este si foarte comod: clientul alege online husa dorita (sau alte accesorii gsm) si mai departe doar astepta curierul, acasa sau la adresa indicata (poate fi locul de munca).

De ce nu este bine sa cumperi huse de smartphone chiar din magazine dedicate vanzarii de smartphone-uri? Acolo gama de accesorii este de obicei destul de restransa, iar aceasta activitate este vazuta ca una de nisa, secundara. Implicit, se merge pe adaosuri comerciale mai ridicate la accesorii, pentru ca acestea au oricum pret mic si sunt considerate accesibile pentru client, in raport cu achizitia principala - smartphone-ul.

Cand cumperi un telefon mobil de 1000 lei, 2000 lei sau chiar 4000 lei daca ne referim la cele de ultima generatie, poti considera ca zeci sau chiar sute de lei pentru un accesoriu reprezinta o suma rezonabila. Poti ajunge sa platesti adaosuri foarte mari, chiar si de 1000%.

In concluzie, mereu este bine sa verifici online preturi huse iPhone 7 si sa alegi din magazine de nisa, care vand exclusiv accesorii telecom.