De ce am ales parchetul dublu stratificat?

Atunci cand mi-am reamenajat apartamentul a trebuit sa schimb si parchetul pentru ca acesta era foarte vechi si avea de mult timp semne de uzura. Alegerea tipului de parchet nu a fost o misiune atat de grea pe cat mi-am imaginat pentru ca m-am documentat destul de mult despre avantajele oferite de catre tipurile de parchet disponibile in acest moment pe piata de profil. In functie de acest criteriu am ales sa achizitionez parchet dublu stratificat. Pentru ca orice alegere trebuie argumentata in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre motivele care m-au facut sa achizitionez parchetul MERBAU NATUR PRESTIGE.

1. Durata de viata mare este unul dintre cele mai importante motive pentru care eu am ales sa achizitionez parchet dublu stratificat. Din punctul meu de vedere parchetul nu este un accesoriu pe care trebuie sa il cumparam in fiecare zi motiv pentru care am ales sa achizitionez un parchet cu o durata mare de viata.

2. Usurinta cu care se intretine acest tip de parchet este un alt avantaj care pe mine pur si simplu ma incantat. Ce poate fi mai frumos decat un parchet care arata senzational doar dupa ce il aspiri sau il stergi usor cu o carpa umeda?

3. Faptul ca parchetul dublu stratificat se monteaza extrem de simplu este din punctul meu de vedere un alt mare plus oferit de catre acesta. Este atat de simplu de montat incat nu este nevoie sa apelezi la ajutor specializat pentru montarea acestuia.

4. Ofera o izolare termica foarte buna lucru extrem de important pe timpul iernii si mai ales in cazul in care locuiesti la parter asa cum este cazul meu.

5. Posibilitatea de a monta un sistem de incalzire prin pardoseala este un alt lucru care pe mine ma convins sa achizitionez acest tip de parchet.

6. Nu in ultimul rand faptul ca am putut alege dintr-o varietate foarte mare de modele a fost un alt lucru care a contat atunci cand am decis sa achizitionez parchet dublu stratificat.

In concluzie acestea sunt principalele motive pentru care eu am decis sa achizitionez parchet dublu stratificat, alegere de care sunt pe deplin multumit.