Uita de grija parbrizului fisurat si alege sa il schimbi chiar in curtea casei tale

Unul dintre cele mai enervante motive pentru care nu ne putem deplasa cu masina desi este 100% functionala este fisurarea sau spargerea parbrizului. In functie de gravitatea daunei, de vizibilitatea pe care o avem dupa spargerea acestuia, legea ne permite sau nu sa circulam cu masina. Daca daunele sunt peste un anumit nivel ce ar pune in pericol siguranta traficului si suntem prinsi in trafic circuland cu masina, mai mult ca sigur vom fi sanctionati ca atare, conform legii.

De asemenea, parbrizul fisurat ne va intoarce de la reinnoirea inspectiei tehnice periodice, deoarece aceasta nu se poate trece in cazul in care parbrizul este fisurat asa ca ganditiva de doua ori inainte de a va deplasa la un service pentru realizarea ITP-ului, deaorece cu siguranta vei fi intors pana la rezolvarea problemei. Deci daca inspectia mai are putin si expira, schimba parbrizul cat mai repede, cat mai poti ajunge cu masina pe roti. In caz contrar vei fi nevoit sa iti inchiriezi o platforma deoarece nu ai voie sa circuli cu masina cu ITP-ul expirat.

In cazul in care te afli in situatia in care ai nevoie sa iti schimbi parbrizul intr-un timp cat mai scurt, trebuie sa stii ca exista o firma in Bucuresti care se ocupa de schimbarea parbrizului la domiciliu, avand produse de cea mai buna calitate avand un pret parbrize extrem de avantajos.

Este vorba de Parbrizeacasa.ro, firma ce activeaza de ani buni in acest domeniu, ce dispune de angajati profesionisti si cu o vasta experienta in domeniu. Tot ce trebuie sa faceti este sa dai un simplu telefon, sa specifici ce ai nevoie, marca masinii si modelul iar in functie de disponibilitatea acestora, poti avea norocul sa ai parbrizul schimbat chiar in aceeasi zi.

Un aspect foarte important pe care trebuie sa il iei in considerare cand te hotarasti sa schimbi parbrizul, este sa nu iti faci planuri cu masina, macar cateva ore de la schimbarea acestuia. De ce? Pai pentru ca adezivul respectiv are nevoie de un timp de uscare, plus ca pozitia masinii trebuie sa fie una dreapta. Nu in panta, jumatate pe bordura si asa mai departe.

Este necesar acest repaos deoarece parbrizul fiind aplicat etans si adezivul proaspat, acesta se poate deplasa ceea ce va duce la aparitia infiltratiilor de apa sau in timp chiar la dezlipirea acestuia. Pentru nerespecarea acestei conditii, firma care se ocupa cu schimbarea parbrizului nu este raspunzatoare. In plus masina nu trebuie dus ala spalatorie macar doua zile, deoarece jetul respectiv poate dezlipii adezivul cu care a fost lipit parbrizul.

Indiferent de marca masinii, Audi, Skoda, Seat, Vw, Bmw, Dacia, Opel, Jeep, Jaguar, Fiat, Ford, Mercedes, Renault, Hyundai, Kia, Alfa, Citroen, Chevrolet, Peugeot, Toyota, Jaguar, Nissan, Daewoo, Suzuki, Honda, Rover, Iveco, Man, Daf, Volvo, acestia pot schimba orice geam fie, cu sau fara senzori de ploaie sau de lumini, headup antena, camera, lipire cheder.

In momentul cand ai probleme cu masina si nu stii unde sa gasesti parbrize ieftine, acestia iti ofera solutia optima. Montaj de orice tip de parbriz ,la domiciliul clientului, oferind garantie de 2 ani pentru fiecare lucrare in parte.