Huse de printese - Guest Post

Ca in fiecare an, odata cu aparitia unui nou model de telefon din partea companiei produatoare Samsung, cei pasionati de gadget-uri s-au prezentat in magazine pentr a cumpara ultimele modele de telefoane.


Anul acesta Samsung prezinta telefonul smartphone Samsung J6 2018, un telefon mediu accesbil tuturor care rpezinta specificatii foarte bune pentru aplicatii multimedia si nu numia.

Insa pentru a pastra in cele mai bune conditii avem envoie de o husa de protectie sau o carcas pe care o putem achizitiona de pe magaiznul online BrandGSM.ro.

Acest magaizn online detine o multime de produse folositoare pentru orice feld e telefon smart, iar gama lor de produse nu se limiteaza doar la carcase de protectie si huse, acestia detin cabluri, folii pentru display si multe altele.

Recent prietena mea si-a cumparat un Samsung J6 2018, si pe site-ul celor de la BrandGSM a vazut gama lor de huse Samsung J6 2018, care i-au placut foarte mult.

BrandGSM este magazinul care aprovizioneaza foarte repede stocurile atunci cand apare cat eun produs nou iar ultimul model de Samsung nu a fost exceptie.

Acestia au adus o gama varita de huse de protectie, insa cea care I-a placut foarte mult prietenei mele a fost modelul de husa Samsung J6 2018 Lemontti Silicon Art Unicorn.

Aceasta husa este foarte placuta vizual, doearece este plina de culori vibrante iar modelul cu unicorni este haios si pe gustul fetelor.

Husa este fabricata din silicon TPU, un material flexibil ce permite o atasare usoara pe dispozitiv. De asemenea aceasta husa este si foarte rezistenta, deoarece siliconul absoarbe socul la impactul cu suprafete rigide. Decupajele husei sunt precise si permit un acces usor la porturile USB si la tastele de volum. Acesta husa este un produs indispensabil pentru orice telefon, deoarece protejeaza telefonul de praf si zgarieturi.

Desi aceasta husa este cu un imprimeu pe sptate, producatorul asigura ca modelul nu se va decolora si nu se va sterge in timp.

O astfeld e husa este perfecta, deoarece animeaza teelfonul oferindui o personalitate proprie. Desi husa  Lemontti Silicon Art Unicorn este foarte colorata si animata, aceasta poate fi purtata la orice ocazie, deoarece accesoriile de telefon nu sunt precum cele vestimentare are trebuie sa se asorteze cu restul.

De asemenea, magazinul BrandGSM este un loc de incredere de unde cei pasionati de gadget-uri pot cumpara diverse accesorii originale de inalta calitate. Husa pe care a-m cumparat-o de pe site-ul lor a ajuns foarte repede prin curier iar atunci cand am montat-o pe telefon s-a potrivit de minune! Calitatea huse este superioara iar la atingere este placuta, doearece husa Lemontti Silicon Art Unicorn are o textura foarte fina.


Recomand acest magazin tuturor, deoarece detin printre cele mai bune produse si accesorii destinate protectiei pentru smartphone.