Primavara incepe cu punerea la punct a unui sistem de rafturi metalice

Dupa cum primavara pregatim cu atentie viitoarea recolta, plantam pomi, taiem crengile uscate si pregatim cu atentie gradinile, noi, fermierii, trebuie neaparat sa punem la punct sisteme de rafturi metalice pentru depozite legume-fructe si pivnite.

In acest anotimp, totul trebuie facut pe repede inainte, de aceea avem nevoie de rafturi de calitate premium, fara sa folosim salariatii nostri pentru asta, oricat ar fi de priceputi. Angajatii de la ferma sunt ocupati zi-lumina cu alte treburi, de aceea apelam la Storeexpert.ro, magazin cu rafturi metalice second hand deoarece:

- la cererea clientului ofera simultan cu rafturile metalice de calitate premium si servicii de calitate premium. Acestea sunt: masurare, proiectare, montare, dar si mentenanta si reparatii mai tarziu. Este posibil ca clientului sa ii lipseasca priceperea sa faca toate acestea sau sa nu aiba timpul necesar pentru asta.

- toate componentele rafturilor metalice sunt aduse la adresa indicata de cumparator cu masinile puse la dispozitie de catre magazin. Cumparatorul nu trebuie sa caute masina pentru transportul rafturilor.

- rafturile sunt foarte rezistente si eficiente. Ele concureaza cu succes sistemele de depozitare din lemn din multe puncte de vedere. Materialul lemnos este scump si greu de procurat, in plus cheresteaua ar trebui sa fie uscata. In afara de stejar sau fag, esente tari care pot tine 2-3 ani, celelalte rafturi din lemn impun inlocuirea partiala si alte reparatii anual. Acest lucru se intampla din cauza vulnerabilitatii lemnului: mucegaiurile care il deterioreaza, cariile, modul in care cedeaza sub greutate. Si rafturile din plastic crapa foarte repede si se rup. Ceea ce pui pe rafturile din metal, nu poti pune pe niciun alt raft!

In depozitele de materiale de contructii sunt prefetare aceste tipuri de rafturi, fapt care demonstreaza rezistenta metalului de calitate superioara, care nici nu rugineste in timp.

- preturile sunt croite dupa fiecare buzunar. Oricate cheltuieli ar avea un fermier primavara, acest magazin de rafturi ii permite schimbarea totala in depozite si pivnite. Oamenii cu bani pot cumpara fara probleme rafturi noi pe care le pot avea si 20 de ani, in conditiile in care sunt foarte solicitate. Cu bani mai putini se pot comanda rafturi metalice second-hand, care nu difera mult fata de cele noi. Cine are nevoie de rafturi metalice intr-un anumit sezon poate inchiria, iar intreprinzatorul care nu le poate plati in totalitate si doreste sa intarzie achitarea primei transe, are la dispozitie leasingul.

In cazul in care se doreste rafturi metalice orientate pe verticala pentru economisirea fiecarui centimetru patrat, se pot solicita diferite sisteme de rafturi, reprezentantii Storeexpert.ro oferind consultanta gratuit.

Varietatea rafturilor de la acest magazin acopera toate domeniile de activitate umana, fiindca exista rafturi pentru marfuri lungi si neregulate, mari si foarte grele sau mai putin grele, fructe si legume, anvelope. Cu ajutorul expertilor de la firma prezentata mai sus se pun la punct sisteme de depozitare minunate care permit manipularea mecanizata a produselor, asezate pe o anumita parte si luate pe cealalta ca sa fie incarcate camioanele pregatite sa duca produsele in lumea intreaga.

Acum este timpul sa luati legatura cu acesti furnizori de rafturi si sa le solicitati serviciile, sa fiti siguri ca 20 de ani incepand din primavara lui 2019 nu veti mai avea nevoie de interventii la sistemul de depozitare!