Machiajul de seara - Guest Post

Machiajul de seara trebuei sa fie, indiferent de ocazie, unul spectaculos, care sa iti puna in evidenta trastaurile si sa iti ofere o aparitie wow! In general, se opteaza pentru un machiaj dramatic, care sa impresioneze. De asemenea, machiajul poate fi folosit pentru a ascunde anumite defecte, creand iluzii optice. Totusi, pentru a fi sigura ca machiajul de seara rezista si nu te vei trezi cu el intins pe toata fata, este indicat sa folosesti doar produse foarte bune. De exemplu, la magazinul online Red Velvet, poti descoperi o garam impresionanta de produse de makeup. Magazinul ofera absolut orice, de la cosmetice ten, pana la  accesorii pentru machiaj. Pe site, mai sunt disponibile si produse destinate barbatilor.

Revenind la machiajul de seara, a obtine un asemenea look pare destul de dificil, insa nu trebuie sa iti faci griji. Ai nevoie doar de putina indemanare si de produsele potrivite. Pe internet poti descoperi foarte multe tutoriale carte iti vor arata exact ce pasi trebuie sa urmezi pentru a realiza cap-coada un machiaj de seara. Noi iti spunem ce produse poti folosi:

1. Ai nevoie de un fond de ten mat. Red Velvet iti poate oferi un fond de ten precum Dermacol mat Control 18H. Trebuie sa stii ca Dermacol este utilizat la scara larga in industria de makeup profesional, industria filmului si pentru evenimente speciale. Dermacol a fost printre primele brand-uri care au furnizat cosmetice pentru studiourile makeup de film de la Hollywood. Acest fond de ten iti va oferi o acoperire de lunga durata si rezistenta waterproof. Aspectul va fi unul natural.

2. Pudra mata nu trebuie sa iti lipseasca. Alege pudra compacta Laval Translucent, cu o textura fina, ce are rolul de a matifia. Tine sub control excesul de sebum si confera tenului un aspect natural. Astfel machiajul va fi perfect pe toata durata zilei.

3. Pentru ochi ai nevoie de fard de pleoape rezistent, creion de ochi si mascara. Poti opta pentru creionul Dermacol mat Black ce este waterproof si rezista 11 ore, fardul de pleoape Glitter Makeup Revolution Paste All or Nothing cu textura cremoasa si umeda, insa extrem de rezistent, si mascara Maybelline Perfect Black.

Nu adauga un ruj prea strident pentru a nu exagera totusi cu machiajul. Daca iti doresti  sa vezi mai multe produse care ar putea sa te ajute in crearea unui machiaj de seara, intra acum pe site-ul magazinului Red Velvet.