O mare varietate de generatoare de curent, la preturi minime

Exista foarte multe tipuri de generatoare de curent, pentru diverse tipuri de utilizare, pentru diverse nevoi - atat pentru utilizari gospodaresti (utilizatori individuali), cat mai ales pentru folosire in mediul de afaceri, ca plan de rezerva sau chiar ca solutie continua in anumite contexte. Generatoare diesel si generatoare pe benzina - iata doar una dintre clasificari, iar alegerea nu trebuie sa fie la intamplare, caci fiecare tip de generator are avantajele sale.

Cele mai multe persoane care au nevoie sa achizitioneze un generator de curent nu cunosc de fapt prea multe detalii despre modul in care trebuie selectate aceste aparate. Astfel, nevoia de a apela la consultanta specializata este iminenta. Partea buna este ca se pot gasi informatii online si, in plus, se poate solicita consultanta chiar gratuita din partea unui comerciant specializat in vanzarea unor astfel de echipamente.

Generatoare de curent electric se gasesc inclusiv in unele magazine cu materiale de constructii si alte produse pentru gospodarie, insa cele profesionale sunt disponibile de obicei pe baza de comanda. Selectia nu ste deloc variata in magazinele generaliste din zona bricolaj - DIY, deci este mult mai bine sa se caute generatoare de curent in magazinele specializate, dedicate 100% acestui segment de produse.

Un comerciant care se remarca tot mai mult pe piata in ultimii ani este Teo Mar Management, prezent si in mediul online. Compania ofera o larga selectie de produse, generatoare de curent de toate tipurile, de la cele pentru uz personal, la cele pentru uz profesional, inclusiv industrial. Exista generatoare cu preturi de sute de lei, dar si generatoare cu preturi de zeci de mii de lei. Toate sunt insa de fapt la preturi mici in raport cu performanta pe care o dezvolta, capacitatea de productie de curent electric. Astfel, compania ofera generatoare de curent la preturi minime, cu livrare oriunde in tara.

Cei mai multi clienti sunt din Bucuresti si Ilfov, caci firma are sediul in sectorul 5 din Capitala. Insa specialistii companiei pot fi contactati prin email sau telefonic si orice client poate primi recomandari cu privire la generatoare de curent electric ideale pentru situatia sa. Se poate asigura montaj in conditii excelente, precum si service in garantie si post garantie, printr-o retea nationala de 31 de service-uri.

Comanda generatoare de curent se face simplu si rapid, la fel si livrarea produselor: "Transportul se face prin curier rapid in orice zona din tara in maxim 24/48 de ore de la confirmarea platii generatorului. Pentru comenzile de peste 3000 Lei transportul este gratuit doar pentru comenzile din Bucuresti, iar pentru celelalte solicitari asiguram transportul la preturi extrem de avantajoase".