Locuri de munca la Orange - o noua platforma online de joburi in cadrul Orange Romania

Candidatii interesati de posturile disponibile din cadrul companiei Orange România au acum la îndemână o platformă nouă ce poate fi accesată la orange.ro/jobs/ .Platforma oferă informatii în timp real despre joburile pentru care se fac angajări si o sectiune dedicată în care îsi pot actualiza CV-ul printr-un upload în formatul pe care îl au la îndemână sau direct de pe profilul LinkedIn. De asemenea, site-ul permite crearea unor liste preferate de joburi în urma cărora vor fi trimise notificări automate atunci când acestea au devenit disponibile sau înainte ca termenul limită de aplicare să expire.

În plus, candidatii vor putea afla in timp real fiecare etapă în care se află, având parte de transparentă si rapiditate de-a lungul procesului de recrutare. Pentru a avea acces în contul personal, candidatii vor folosi userul si parola contului Orange.

Cei care sunt la debutul carierei vor găsi pe site sfaturi utile despre dezvoltarea profesională sau pot răspunde la întrebările testului de personalitate, prin care îsi vor putea da seama cum li se potrivesc valorile si cultura organizatională Orange.

„Ne dorim să fim mereu în pas cu noile generatii care folosesc din ce în ce mai mult internetul pentru a-si găsi un job. În plus, întreg programul de digitalizare a sistemului de recrutare vine în sprijinul colegilor din departamentul de resurse umane care gestionează peste 150.000 de CV-uri si se întâlnesc cu peste 7500 de candidati anual.” a declarat Viorel Nedelcu, Resourcing Manager, Orange România.

În 2014, Orange România a primit pentru a doua oară certificarea Top Employer 2014 din partea Top Employer Institute, fiind singura companie de telecomunicatii din România ce obtine această certificare.