Oferta speciala Pizza Hut Delivery, pentru pizza margherita medie, pe blat Italian, cu 2 ingrediente la alegere

La Pizza Hut Delivery, pizza medie are un pret special în luna octombrie 2014: clientii pot adăuga două ingrediente preferate la pizza margherita medie, pe blat Italian de 30,5 cm, la pretul special de 19 lei.

„Pizza medie de la Pizza Hut Delivery este formatul perfect pentru o masă apetisantă, pe care nu vrei să o împarti cu nimeni. Cu noua ofertă, poti să alegi două ingrediente preferate si să obtii o pizza exact pe gustul tău, la un pret accesibil. Iar dacă nu stii ce combinatie să alegi, te poti inspira din topul preferintelor clientilor nostri: cele mai populare ingrediente la Pizza Hut Delivery sunt suncă, ciuperci, măsline si pepperoni”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Oferta Pizza Hut Delivery este disponibilă atât la livrare, cât si la ridicarea comenzilor din locatie. Pentru mai multe detalii, se poate accesa site-ul www.pizzahutdelivery.ro.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet si prin livrare. Compania a intrat pe piata românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locatii în zona Vitan din Bucuresti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System.

În prezent, Pizza Hut Delivery detine 8 unităti în Bucuresti si una în Cluj - Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanturi de restaurante si unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.