Serviciile integrate fix mobil ale Telekom, disponibile in reteaua de magazine cora Romania

Telekom si cora România au încheiat un parteneriat pentru a oferi clientilor acces mai simplu la serviciile de comunicare integrată fix – mobil. Astfel, clientii cora pot cumpăra în magazine abonamente pentru servicii fixe, mobile, precum si pentru servicii integrate fix – mobil oferite de Telekom Romania, în functie de nevoile lor.

Standurile Telekom Romania sunt amplasate în zona cu produsele audio – video si IT si au un consilier dedicat.

Prima etapă a parteneriatului include patru magazine din Bucuresti: cora Alexandriei, cora Sun Plaza, cora Lujerului si cora Pantelimon.

“Scopul nostru este să acoperim toate nevoile de comunicare ale oricărei familii si să aducem serviciile noastre cât mai aproape de fiecare client. Prin parteneriatul cu reteaua cora, facem un pas înainte, aducând serviciile noastre în retaileri netraditionali de telecom, care au zonă IT&C în magazinele lor. Parteneriatul cu reteaua cora va oferi acces mai facil la servicii de comunicare si divertisment. Astfel, ne mentinem angajamentul să diversificăm punctele noastre de contact, ca parte a strategiei de a deveni reteaua integrată numărul unu”, a declarat Aris Karousos,  Director Managementul Vânzărilor România, grupul Telekom Romania. 

“Prin intermediul parteneriatului cu Telekom, cora doreste să fie mai aproape de clientii săi prin oferirea unui nou serviciu, fiind prima colaborare dintre un hypermarket si un operator telecom pe piata din România. Prin adăugarea acestui serviciu în oferta noastră, dorim să ne consolidăm pozitia pe segmentul IT&C. Clientii nostri vor aprecia cu sigurantă pachetul complet constând în servicii de telefonie, date si televiziune. Acest pas este parte din strategia cora ce are ca obiectiv difersificarea gamei de produse, servicii si beneficii furnizate clientilor săi”, a declarat Steluta Radu, Nonfood Purchasing Director, cora România.

Următoare etapă a parteneriatului va include si celelalte opt magazine din restul tării, din Ploiesti, Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacău.

cora România are o retea natională formată din 12 magazine dintre care 4 în Bucuresti (Pantelimon, Lujerului, Sun Plaza si Alexandriei). La finalul anului trecut, cora România a adus pe piata locală conceptul Drive, o premieră pe piata din România, coraDrive.ro, un serviciu de cumpăraturi online cu ridicarea produselor din magazin, în prezent disponibil pentru magazinul cora Lujerului din Bucuresti.

În 2013, cora România a avut o crestere de 13,5% în vânzări în comparatie cu anul anterior si o cifră de afaceri de 408 milioane de euro.