Programul de lucru a peste 100 de unitati BCR a fost extins pana la ora 19:30

Banca Comercială Romană (BCR) a extins programul de lucru cu publicul până la  ora 19.30 pentru un număr de peste 100 de unităti din toată tara, datorită solicitărilor de consiliere, precum si cresterii numărului de cereri de credite în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

“BCR derulează, în prezent, Campania “Solutii de creditare pentru fiecare”. Observăm în perioada Sărbătorilor de Iarnă o crestere sustinută a cererii de credite, în special cele de nevoi personale si carduri de credit. Pentru a veni în intâmpinarea clientilor cu solutii de creditare dedicate nevoilor acestora, am decis prelungirea programului de lucru pentru mai mult de 100 de unităti până la ora 19.30. În această perioadă aglomerată a Sărbătorilor de Iarnă vrem să fim mai aproape de clientii nostri care si-ar dori să poată obtine consiliere pentru acordarea de credite”, a declarat Dana Demetrian, Vicepresedinte desemnat Retail si Private Banking.

Campania “Solutii de creditare pentru fiecare” este însotită de 16 premii în valoare netă de 10.000 lei fiecare, plus marele premiu, o masină DACIA DUSTER.

Campania se derulează pana pe 15 decembrie 2014 si asigură tuturor clientilor care iau unul din produsele de creditare: card de credit BUN DE PLATĂ, credit DIVERS, credit ipotecar CASA MEA, credit PRIMA CASĂ sau credit BCR Banca pentru Locuinte si vin cu salariul sau pensia la BCR, intrarea automată la tragerile la sorti pentru unul din premiile campaniei

Creditul DIVERS are o dobândă fixă de la 8,5%/an, asigurare de viată gratuită si poate fi obtinut cu doar 2 acte. Totodată, în cazul clientilor care îsi încasează deja salariul sau pensia la BCR de cel putin 4 luni, banca aprobă creditul în aceeasi zi iar comisionul de analiză este zero.

Cardul de cumpărături Bun de Plată a venit cu o ofertă unică pe piata cardurilor din România oferind astfel tuturor clientilor interesati de obtinerea unui card de cumpărături, până la 10% bani înapoi în cont. Prin intermediul Cardului Bun de Plată clientii obtin bani înapoi în cont atât pentru plătile la POS cât si cele în mediul online, procentele fiind cuprinse între 2 si 10%. Procentul de 10% este aplicat la tranzactiile efectuate la orice benzinărie atât din tară cât si din străinătate pentru posesori de card achizitionat în perioada campaniei.