Penny Market - magazin in Targu Frumos, cel cu numarul 158 in retea

Din 15 decembrie 2014, locuitorii orasului Târgu Frumos, din judetul Iasi, îsi pot face cumpărăturile în noul magazin Penny Market, situat pe str. Petru Rares nr. 62. Cu ocazia deschiderii, primii 2.000 de cumpărători sunt întâmpinati cu o surpriză dulce.

O gamă variată de produse alimentare si nealimentare (autohtone si internationale, cu un excelent raport calitate - pret), un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă si produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor, sau gama Penny. (produse scandalos de bune, la preturi scandalos de corecte) sunt o parte din beneficiile pe care le vor descoperi cumpărătorii din Târgu Frumos în noul magazin Penny Market.

În plus, conceptul Penny Ambiente, după care sunt organizate mărfurile la raft si care este caracteristic retelei Penny, le garantează noilor clienti cumpărături rapide si confortabile.

Oferte speciale cu ocazia deschiderii

Noii cumpărători Penny Market vor fi întâmpinati cu discounturi semnificative
la alimente de bază, promotii atractive la produse alimentare (banane –
3,99 lei/kg, clementine – 2,49 lei/kg, rosii – 3,99 lei/kg, bomboane pentru pom –
0,99 lei/100 g), preturi imbatabile pentru mai multe articole non-alimentare si reduceri de până la 40% la articole pentru Crăciun.
 
Cardul Penny aduce reduceri de 20%

În perioada 15 - 21 decembrie, în fiecare zi, în noul magazin din Târgu Frumos, posesorii Cardului Penny beneficiază de Happy Days, respectiv zile cu reduceri de 20% la o anumită categorie de produse: legume (luni), vinuri (marti), produse congelate (miercuri), praline (joi), băuturi carbogazoase (vineri), mezeluri (sâmbătă), cafea (duminică).

Cardurile Penny se acordă pe loc în magazin, în baza completării unui simplu formular.
 
Penny Market din Târgu Frumos ocupă o suprafată de 800 mp, are 30 de locuri de parcare si a creat 15 locuri de muncă la nivel local. Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30 - 22:00, si duminică, între 08:00 si 20:00.

Prezentă în România încă din anul 2005, reteaua de magazine Penny Market se bazează pe o bună adaptare la preferintele si nevoile consumatorilor români. Astfel, alături de beneficiul preturilor mici, Penny Market oferă clientilor săi:

- un sortiment echilibrat de produse autohtone (achizitionate de la producătorii locali) si internationale;

-  produse proaspete si de calitate;

-  cumpărături rapide, gratie conceptului Penny Ambiente;

-  vouchere compensatorii în valoare de 5 lei;

-  posibilitatea returnării produselor;

-  articole noi, unele în premieră, în fiecare zi de miercuri.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 158 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piata românească 8 magazine XXL Mega Discount.