Peste 300.000 de elevi din aproximativ 600 de scoli din 17 orase au participat la a XXVI-a editie a concursului de desene Carrefour

Carrefour România premiază copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti în cadrul Concursului de desene Crăciun 2014, ajuns deja la a XXVI-a editie si desfăsurat în cele 17 orase cu hipermarketuri Carrefour: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Brăila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta, Botosani si Târgu Jiu. În premieră, copiii din întreaga tară au avut sansa de a câstiga unul din cele trei premii ale publicului prin înregistrarea desenului pe platforma www.carrefour.ro/concurs-desene.

Premiul întâi al concursului din scoli, constând în cele 17 excursii la Disneyland, este oferit de Carrefour România si este împărtit în fiecare oras participant la concurs. Astfel, 17 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend împreună cu familiile lor la Disneyland Paris, alături de personajele din desenele animate preferate.

În cadrul concursului, elevii au fost invitati să-si folosească imaginatia desenând pe plansele distribuite în toate scolile participante la actiune, conform temei „Mos Crăciun si-a pregătit sacul cu daruri de la Carrefour!”. Desenele micilor artisti vor putea fi admirate în cadrul expozitiilor din cele 27 de hipermarketuri Carrefour până pe data de 9 ianuarie 2015.

„Anul acesta continuăm traditia concursului de desene dar îl si modernizam prin adăugarea componentei digitale prin care dăm sansa la câstig si elevilor din orasele sau satele în care plansele nu sunt distribuite. Îi invităm pe clienti să se bucure de creatiile micilor artisti atât în hipermarketurile Carrefour, cât si pe Galeria online” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

La concurs au participat aproximativ 300.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 608 scoli care au primit planse în cele 17 orase.

Premii Concurs Desene 17 orase:

Premiul I - 17 excursii de un weekend, pentru câstigători si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Resort Paris.
Premiul II -  17 laptopuri
Premiul III - 27 biciclete
Mentiuni clasele V-VIII – 27 tablete
Mentiuni clasele 0-IV – 27 smartphone-uri;
Mentiuni speciale – 170 cupoane de cumpărături Carrefour în valoare de 100 lei
Premii de participare vor fi oferite elevilor din cele 272 de clase câstigătoare.

Premiile publicului pentru Concursul de Desene Online:
Premiul 1 -  Ipad Air 2
Premiul 2 – Ipad Mini 3
Premiul 3 – Smartwatch Samsung Galaxy Fit

Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii săi: Colgate-Palmolive, Nestle Romania, Danone România, Beiersdorf România prin brandul Nivea, Eurosport DHS, Samsung, Network One Distribution, Hewlett-Packard, Utok, Samsung, Scribant, RTC Proffice Experience, Savcom si Tymbark.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 169 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 88 supermarketuri 'Market', 46 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.