Serviciile Telekom Romania, disponibile in magazinele Domo

Telekom Romania si Domo aduc serviciile de comunicare si divertisment mai aproape de clienti. Astfel, începând din această lună, 12 magazine Domo găzduiesc un stand Telekom Romania, amplasat în zona de produse audio-video si IT. Mai mult, un consilier Telekom dedicat va sfătui clientii despre cele mai avantajoase pachete de comunicare, conform nevoilor lor.

Prima etapă a parteneriatului include 12 magazine în Bucuresti (trei magazine Domo situate în Mihai Bravu Kaufland, Iris Mall-Auchan si Domus Mex Băneasa – Feeria) si alte opt orase: Cluj Napoca (magazinul Domo situat în Polus Center); Constanta (magazinele Domo situate în Maritimo Shopping Center si City Park Mall); Craiova (magazinul Domo situat în Electroputere Parc); Galati (magazinul Domo situat în Shopping City Galati); Târgoviste (magazinul Domo situat pe str. Lt. Stancu Ion); Ploiesti (magazinul Domo situat în Shopping City); Pitesti (magazinul Domo situat în Pitesti Retail Park) si Sibiu (magazinul Domo situat în Shopping City Sibiu – Promenada Mall).

„Parteneriatul cu Domo este în linie cu filosofia noastră one-stop-shop, care înseamnă acces simplificat la servicii de comunicare integrate si oferte personalizate. Diversificarea punctelor de contact este parte din strategia noastră de a deveni reteaua integrată numărul unu si cel mai accesibil operator”, a declarat Aris Karousos, Director Managementul Vânzărilor România, Telekom Romania operations. 

„De-a lungul ultimilor 20 de ani, la DOMO, am urmărit în mod constant să aducem în toate casele din România tehnologia care face viata mai usoară. Suntem încrezători că parteneriatul cu Telekom este un pas înainte în acest sens. Pasiunea noastră comună pentru tehnologie si inovatie ne va motiva să venim constant cu oferte interesante si relevante pentru clientii nostri”, a declarat Kim Koellner, CEO DOMO.

A doua etapă a parteneriatului va include alte 40 de magazine DOMO din întreaga tară.