Kukuruz Gourmet Popcorn - popcorn handmade, fabricat din ingrediente 100% naturaleKukuruz Gourmet Popcorn - popcorn handmade, fabricat din ingrediente 100% naturale

Incepand cu luna decembrie 2014, pe piata produselor alimentare gourmet din Romania activeaza o noua afacere de familie, Kukuruz Gourmet Popcorn, o idee planuita atent, timp de doi ani, avand la baza un concept de alimentatie naturala, cu ingrediente naturale, fara gluten, fara coloranti si fara “E”-uri.

Astfel, pe site-ul www.kukuruz.ro se pot comanda online sortimente inedite de popcorn precum Classic caramel, Cheddar cheese, Kukuruz mix, Black truffle, Classic mediterranean (cu rozmarin, ulei de masline extravirgin si sare roz de Himalaya), Almonds caramel, Caju caramel, Rosemary parmigiano, Spicy cheese , sunt doar cateva dintre sortimentele noastre, urmand ca in fiecare sezon sa existe produse noi.

Produsele pot fi comandate cu ocazia serilor petrecute alaturi de familie si prieteni, de sarbatori, sub forma de cadouri-surpriza pentru cei dragi, sau la petreceri tematice private, corporate, precum si evenimente speciale (nunti, botezuri, aniversari, lansari) sub forma de Popcorn Bar, sau ambalate in pungi premium.

“Suntem unii dintre acei parinti ce nu permit copiilor lor sa manance alimente nesanatoase: dulciuri, sticksuri, chipsuri, covrigei, acadele sau bombonele, ce stau cu anii pe rafturile magazinelor datorita substantelor chimice pe care le contin si suntem convinsi ca nu suntem singurii carora le pasa de ceea ce consuma! Astfel, am fost nevoiti sa cautam solutii care sa satisfaca pofta celor mici, dar si a noastra, de a rontai ceva dulce, gustos si totodata natural. Din aceasta dorinta a luat fiinta Kukuruz Gourmet Popcorn, o selectie variata de delicatese din popcorn asa cum pe piata din Romania nu se regasesc inca”, spune Carmen Faur, antreprenor.