O noua gama de iaurt marca proprie la Carrefour

Carrefour România completează portofoliul produselor marcă proprie cu o nouă gamă de iaurt, disponibilă consumatorilor într-o selectie de cinci produse românesti simple si sănătoase. 

Design-ul ambalajului, creat special pentru Carrefour de către un artist român, surprinde simplitatea si veselia noilor produse, dar si echilibrul dintre gustul acrisor si textura cremoasă care caracterizează noua gamă. În aceeasi notă, fiecare dintre iaurturile nou lansate poartă denumiri care evocă elemente autohtone, precum rosu de bujor sau verde de pomisor.

„Începând cu această lună, clientii nostri îsi vor putea completa cosul de cumpărături cu noi produse românesti marcă proprie Carrefour. Pretul propus pentru noua gamă de iaurturi este unul excelent, iar calitatea acesteia poartă garantia Carrefour, iaurturile fiind testate si aprobate chiar de către clientii nostri!” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Noua gamă de iaurturi este disponibilă consmatorilor la preturi accesibile, într-o varietate de gramaje:

iaurt degresat 0,1% grăsime, acrisor cu o consistentă usor cremoasă - „albastru de norisor” - 140g si 375g
iaurt de băut 2% grăsime, acrisor cu o consistentă lichidă – „prospetimea zorilor” -  375g
iaurt 2% grăsime, acrisor cu o consistentă usor cremoasă - „prospetimea zorilor” -  375g
iaurt 2,8% grăsime, acrisor cu o consistentă cremoasă – „verde de pomisor” - 140g, 375g si 900g
iaurt 3,5% grăsime, usor acrisor cu o consistentă fină, cremoasă si mătăsoasă – „rosu de bujor” - 900g

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 170 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 89 supermarketuri 'Market', 44 magazine de proximitate 'Express', 9 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.