SoftOne Romania - trei noi proiecte in Cloud pentru solutia Soft1 ERP

SoftOne România, unul dintre cei mai dinamici furnizori de servicii ERP si Cloud, a încheiat trei noi contracte pentru implementarea solutiei Cloud ERP, cu Kronlift, Electro-Flux si Axa Service, care vor putea să îsi gestioneze mai eficient activitătile, oricând si de oriunde, urmând să îsi îmbunătătească productivitatea cu aproximativ 35%.

Solutia premiată si recunoscută la nivel international Soft1 Cloud ERP este optimizată în totalitate pentru operarea în Cloud si este implementată cu suportul partenerilor locali din portofoliul SoftOne. Companiile vor avea acces rapid la functionalităti specifice pentru gestionarea eficientă a unui număr mare de clienti, a politicilor comerciale si a întregii game de produse si servicii.

Prin implementarea Soft1 Cloud ERP, cele trei companii vor beneficia de flexibilitate (pot alege functionalitătile dorite), costuri reduse (plătesc pentru ce si cât folosesc), implementare rapidă, securitate si mobilitate (solutia poate fi accesată de oriunde si de pe orice dispozitiv).

Soft1 Cloud ERP foloseste cele mai avansate servicii de tip Data Center ale Microsoft, beneficiind de avantajele tehnologice oferite de platforma Windows Azure, care asigură maximum de disponibilitate si securitate.

Cu preturi începând de la 50 euro/lună, Soft1 Cloud ERP este disponibil în regim de abonament si nu necesită investitii suplimentare în software, licente de baze de date sau hardware. În abonament sunt incluse atât accesul la aplicatie, cât si serviciile de suport online si versiuni noi.

"Soft1 Cloud ERP automatizează procesele prin plasarea lor într-un format util, care este standardizat si comun pentru întreaga organizatie, ajutând totodată întreprinderile să crească exponential. Această solutie asigură o eficientă sporită si presupune o investitie financiară redusă. Serviciile sunt implementate rapid, iar sistemul poate fi utilizat într-o perioadă de timp mult mai scurtă fată de durata unei instalări traditionale. Kronlift, Electro-Flux si Axa Service vor avea acum posibilitatea să îsi gestioneze activitatea de aproximativ patru ori mai repede decât înainte, prin unificarea tuturor proceselor de business pe o singură platformă. Suntem bucurosi să le avem în portofoliul nostru", a declarat Haris Zachariades, CEO SoftOne România.

Kronlift este o companie de top care modernizează, fabrică si întretine ascensoare dedicate transportului de persoane si mărfuri. 

Electro-Flux este localizată în Craiova si activează în distributia de instalatii termice, sanitare, gaze, accesorii pentru baie si produse electrice.

Axa Service are o experientă bogată în instalarea, fabricarea si repararea ancorajelor pentru macarale turn, poduri mobile si alte structuri. 

Soft1 ERP este singura solutie de business din România, care functionează identic atât pe serverul clientului, cât si în Cloud, si care poate fi 100% personalizată. Solutia contribuie semnificativ la optimizarea proceselor operationale, printr-o interfată utilizator intuitivă, navigare facilă, functionalităti multiple, rapoarte operationale si de analiză BI.

SoftOne Technologies are peste 1.000 de instalări în cloud, 300 de parteneri, 500 de dezvoltatori asociati si peste 12.500 de instalări.

SoftOne România si-a început activitatea pe piata locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business (ERP, CRM si BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia si o sucursală în Salonic. SoftOne Technologies este Microsoft Gold Certified Partner.

SoftOne România are o mare importantă strategică pentru SoftOne Technologies, reprezentând centrul regional pentru extinderea companiei în Europa Centrală si de Est.

În decembrie 2014, solutia Soft1 Cloud ERP a obtinut premiul “Silver Award”, în cadrul “e-Volution Awards 2015”, la categoria "Servicii pentru solutiile în Cloud”.

Printre beneficiarii actuali ai solutiei Soft1ERP se numără:  Alpha Bank, Deloitte, Danone, iar în România: Oscar Downstream, Secpral Pro, Onedia Distribution, Dablerom, Neon Lighting, Cosmos Mobile, Uniunea Natională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).