Pizza Festival la Pizza Hut - in 2015, pentru al cincilea an consecutiv

Pizza Hut organizează, pentru al cincilea an consecutiv, Pizza Festival: peste 15 retete, 3 blaturi si un pret unic de 21.9 lei, în evenimentul all-you-can-eat al anului. De luni până vineri, în orice restaurant Pizza Hut din tară, clientii pot mânca oricâte pizze mici îsi doresc, la un pret special.

Pentru al doilea an consecutiv, oferta include si optiunea „all-you-can-drink”. Astfel, cu numai 5,9 lei, fanii brandului pot comanda oricâte răcoritoare din gama Coca-Cola (pahar de 0,33L).

„Pizza Festival a devenit deja o traditie la Pizza Hut. Clientii nostri asteaptă în fiecare an această ofertă, prin care le oferim posibilitatea de a încerca toate retetele preferate si de a descoperi retete noi, la un pret foarte avantajos. Avem în meniu si optiunea all-you-can-drink, pentru o masă completă la Pizza Hut”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Cu ocazia festivalului, Pizza Hut introduce un sistem nou de comandă, interactiv, pe baza unor cartonase pe care le primesc toti clientii care aleg această ofertă. După fiecare pizza consumată, ei pot comanda una nouă arătând cartonasul verde sau se pot opri, afisând cartonasul rosu.

Oferta Pizza Festival este individuală, fiind disponibilă până la finalul lunii martie, doar în restaurant, nu si la pachet, pentru pizza de dimensiune mică. Aceasta se aplică pentru categoriile Favorite, Speciale si Complete, pe blaturile Thin’n Crispy, Classic si Pan si pentru bauturile răcoritoare Coca-Cola, Sprite si Fanta la pahar 0.33L. Pentru mai multe detalii despre oferte, urmăriti pagina de Facebook a Pizza Hut România si www.pizzahut.ro. 

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, operează pe piata românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar în prezent detine opt restaurante în Bucuresti, două în Cluj si câte unul în Iasi, Constanta, Ploiesti si Timisoara. Mai multe detalii puteti afla pe www.pizzahut.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania. 

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 50 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent detine aproape 10.000 de restaurante în mai mult de 90 de tări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.