Epilarea cu ceara - sfaturi utile - lifestyle & timp liber

Cea mai simpla, relaxanta si ieftina metoda de epilare s-a dovedit a fi epilarea cu ceara, asigurand cele mai de durata efecte. Pentru a incepe epilarea trebuie sa va asigurati ca parul care trebuie sa fie eliminat are minim 5mm. Urmeaza sa va cumparati cateva produse de epilat. Nu uitati de ceara de epilat, cea mai potrivita pentru pielea dumneavoastra. Nu ezitati sa cititi cu atentie instructiunile de folosire, pentru a evita evenimentele neplacute.

In mod normal ceara trebuie sa fie incalzita la 40 de grade, iar timpul de aplicare este destul de scurt. Pentru a impiedica roseata, clatiti cu apa rece zona epilata. Si inca ceva, dupa ce efectuati epilarea cu ceara, trebuie sa evitati expunerea la soare pentru un interval de cel putin 24 de ore.

O sa va spunem si cateva modalitati de a reduce durerea in timpul epilarii cu ceara. Inainte de a trece la treaba, aplicati o crema de amortire, luati o aspirina cu 30 de minute inainte. Evitati folosirea produselor de tonifiere a pielii, niciodata sa nu folositi gheata pentru amortirea pielii. Incercati sa reduceti aciditatea din organism. Asta inseamna sa fumati mai putin, sa reduceti consumul de cofeina. In timpul epilarii trebuie sa va pastrati relaxarea, nu sa va incordati. Cel mai bine este sa nu consumati alcool inaintea epilarii. Stim ca exista obiceiul de a consuma ceva alcool, crezand ca o sa ajute la o mai buna epilare. Total gresit. Niciodata sa nu incercati sa va epilati cu ceara in urechi, nas, gene, pe sfarcuri, organele genitale masculine.

Epilandu-va acasa o sa economisiti ceva bani, nemaifiind nevoie sa platiti serviciile unui salon de infrumusetare. Dumneavoastra nu o sa folositi tot felul de produse chimice ce ar putea sa dauneze sanatatii. Va epilati cand doriti, fara sa va mai programati, sa mai asteptati, sa va enervati prin trafic. Exista si cateva dezavantaje, dar se pot scoate din schema fara nicio problema. Daca nu folositi adecvat produsele de epilare, exista posibilitatea de a ramane cateva fire de par.

De fiecare data respectati instructiunile produselor, asta pentru a exectua o epilare profesionista. Este foarte adevarat ca o sa invatati in timp sa efectuati o epilare care sa fie apropiata de cea de la salon. Timpul in care o sa va epilati la inceput, o sa fie mai mare. Cu siguranta nu o sa fiti sigure pe dumneavoastra, dar o sa va obisnuiti, iar treptat o sa fiti multumite de epilarea facuta.