250 euro pentru Ziua Femeii in Istanbul, Roma sau Praga

Turistii români care vor să petreacă alături de femeile speciale din viata lor un weekend în afara tării, pe 7-8 martie, aleg destinatii europene de city break, cu Istanbul, Roma si Praga în top, pe care plătesc circa 250 euro de persoană, buget ce acoperă biletele de avion si servicii de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de 4 stele, potrivit Paravion.ro, una dintre cele mai importante agentii de turism 100% online din România.

Conform datelor Paravion.ro, cele mai cumpărate destinatii pentru weekendul 7 - 8 martie sunt, până acum, orase europene, cu Istanbul, Roma si Praga în top, urmate de Viena si Paris. Cei care optează pentru un city break cheltuiesc, în medie, 250 euro de persoană pentru un pachet complet care acoperă biletul de avion dus – întors cu toate taxele incluse si cazarea pentru două nopti la un hotel de patru stele, cu micul dejun inclus.

„City break-urile sunt din ce în ce mai accesibile si devin, de la an la an, cadourile preferate de români pentru ocazii si zile speciale, fie că vorbim de Ziua Îndrăgostitilor, Dragobete sau Ziua Femeii. Dacă au norocul să le prindă si în weekend, cum s-a întâmplat anul acesta, chiar este cadoul perfect, de la costul accesibil, până la surpriza destinatiei”, declară Remus Visan, Managing Director Paravion.ro.

Potrivit acestuia, cei care preferă să îsi organizeze singuri mini-vacanta de 7-8 Martie pot profita de ofertele companiilor aeriene, care pun în vânzare bilete accesibile către destinatii de top. De exemplu, media pentru un bilet dus – întors la Istanbul este de 150 euro, cu taxe incluse, către Roma costă 180 euro cu taxe incluse, iar spre Viena, biletul de avion costă, în medie, 198 euro, cu taxe incluse.

Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din România si oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacante, închirieri auto si hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 si de solutii de sigurantă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicatia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii îsi pot rezerva si plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.