Lowe Vibe si Le Petit Marseillais au adus in metroul bucurestean o oaza de beaute

Statia de metrou Piata Victoriei din capitală s-a transformat timp de 8 zile într-un spa inspirat de natura bogată din Sudul Frantei. În drum spre birou sau în drum spre casă,  doamnele si domnisoarele au avut un moment de răsfăt si relaxare. Toti cei care au trecut pragul standului Le Petit Marseillais s-a bucurat de arome fine, de produse inspirate din natură si de un adevărat tratament pentru frumusete.

Pentru a oferi consumatorilor români adevărata experientă Le Petit Marseillais, echipa Lowe Vibe a adus un peisaj din inima Provence-ului într-unul dintre cele mai aglomerate locuri din capitală – statia de metrou Victoriei.

Între 1 si 8 martie, doamnele si domnisoarele care au călătorit prin statia de metrou au fost invitate de către marinari din faimosul port din Franta să încerce noile produse si arome Le Petit Marseillais. Iar româncele au acceptat cu drag invitatia – peste 20.000 de doamne si domnisoare s-au oprit la stand, au testat produsele inspirate din Sudul Frantei si au descoperit retetele naturii pentru frumusetea lor.

„Când am început să gândim activarea pentru Le Petit Marseillais ne-am dorit să le oferim doamnelor si domnisoarelor, măcar pentru câteva minute, o escapadă în sudul Frantei, acel loc mereu însorit, cu câmpuri acoperite de lavandă, din care sunt inspirate produsele Le Petite Marseillais.  Vizitatoarele standului au avut posibilitatea de a descoperi retetele naturii pentru frumusete si s-au răsfătat cu aromele Le Petit Marseillais”, a declarat Cristina Cenuse, BTL Director, Lowe Vibe.

Creatia campaniei este semnată Alexandru Micu – Senior Art Director si Maria Nagy – Copywriter, Lowe&Partners, iar agentia de media partenera este Initiative.
 

Echipa Lowe Vibe a fost formată din Cristina Cenuse - BTL Director si Mihai Lucanu  -BTL Account Manger. 

Lowe este o companie americană cu headquarters la Londra si birouri în peste 90 de tări si peste 9000 de angajati în reprezentantele sale din întreaga lume.

În România de 22 de ani, Lowe creează pentru clienti precum Bancpost, Crucea Rosie Română, DeSilva, Gothaer, Johnson & Johnson, Skanska, Terapia Ranbaxy, Tymbark, Unilever (Domestos, Cif, Coccolino, Rexona, Rama, Clear, Signal, Delikat, Knorr), Veka, Zizin.

Lowe&Partners este membră a grupului de companii din care mai fac parte Initiative, BPN, Golin, SENIORHYPER, Mobile Works si Medic One.

Agentia este premiată la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer si, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint, ADCro*.