Anvelope sport de la Goodyear pentru noile modelele FIAT 500X

Goodyear Dunlop anuntă că FIAT a ales două din anvelopele sale pentru noul FIAT 500X –anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance si respectiv anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2— ce vin în prelungirea stilului asumat al modelului italian, oferind performantă si materiale de calitate. 

Noul FIAT 500X, care a fost dezvelit la salonului auto de la Paris, este un crossover compact care completează populara familie a modelelor FIAT. Modelul FIAT 500X este acum disponibil consumatorilor în două versiuni — una concepută a fi foarte la modă, ca o masină urbană pentru cei cu o perspectivă metropolitană, si una mai robustă ce oferă mai multă sportivitate celor care caută aventura. Posesorii noului model pot alege între 12 culori diferite si 8 designuri diferite pentru a-si personaliza masina.

Pentru a completa gama functionalitătilor sale, noul model 500X de la FIAT va fi echipat cu anvelopele Goodyear EfficientGrip Performance (dimensiunea: 215/55RI7 94V) pentru masina urbană si cu anvelopele Eagle F1 Asymmetric 2 (dimensiunea: 225/45R18 91Y) pentru versiunea mai robustă si mai sportivă, fiecare dintre ele oferind importante beneficii conducătorilor auto.

“Suntem încântati să oferim anvelope care nu numai că se potrivesc aspectului general lustruit si dichisit al noului FIAT 500X dar care sunt si personalizate de asa natură pentru a se potrivi diferitelor nevoi de condus ale masinii. Anvelopa Goodyear EfficientGrip Performance furnizează o excelentă performantă a rezistentei la rulare si a frânării, perfect potrivite pentru o masină de oras, anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2 având si o dimensiune a jantei mai mare ce oferă o frânare si o manevrabilitate exceptionale “, a spus Hans Vrijsen, Marketing Director Consumer EMEA.

Anvelopele Goodyear se potrivesc de asemenea centrării deosebite a masinii pe sigurantă si eficientă. Anvelopa EfficientGrip Performance oferă un rating A la aderenta pe carosabil umed si furnizează distante de frânare optime si un consum de carburant scăzut, iar anvelopa Eagle F1 Asymmetric 2 oferă distante de frânare scurte atât pe carosabil umed cât si uscat si o superbă eficientă a consumului de carburant.

Aceste caracteristici sunt echilibrate de o masină care poate fi setată printr-o caracteristică de tip Drive Mood Selector ce oferă trei moduri de setare pentru motor, frâne, directie si transmisie, pentru a oferi un nivel ultim de confort, de consum si de emisii de CO2 pentru toate scenariile posibile, precum si modulul: DriveTM, ce ajută la reducerea emisiilor si a costurilor la carburant cu până la 16 procente.