Stefanini Romania extinde divizia de Application Development si are in prezent peste 50 de pozitii deschise

Stefanini România, subsidiara locală a Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, are în prezent peste 50 de pozitii deschise în divizia Application Development, în completarea celor peste 250 de specialisti care lucrează pe proiecte pentru mai mult de 50 de clienti. De-a lungul prezentei sale pe piata românească, această divizie a livrat servicii către mai mult de 200 de clienti si a finalizat cu succes peste 1.000 de proiecte.

Dintre cei peste 250 de angajati, 85% sunt specialisti de nivel middle si senior, în timp ce restul de 15% sunt juniori, principalele tehnologii pe care toti acestia lucrează fiind .Net, Java, LAMP si Mobile.

Anul acesta, compania vizează extinderea echipei locale, iar în prezent are aproximativ 50 de pozitii deschise pentru dezvoltatori software, majoritatea adresate specialistilor cu experientă care au cunostinte solide de Java, Mobile si C#.

Principalele industrii în care activează clientii diviziei Application Development a Stefanini includ sectorul energetic, servicii financiare, productie, utilităti, retail, asigurări, dar si vânzători independenti de software (ISVs).

„După o crestere de 40% în 2014, anul acesta avem ca obiectiv continuarea dezvoltării echipei din această divizie si livrarea de solutii si servicii de calitate clientilor nostri din Europa de Vest, din tări precum Germania, Olanda sau Marea Britanie”, a declarat Sabin Gîrlea, Director of Operations Application Development, Stefanini România.

În ceea ce priveste oportunitătile de dezvoltare în carieră din cadrul diviziei Application Development, reprezentantul companiei spune că Stefanini oferă diverse training-uri tehnice, cu accent pe tehnologii de nisă sau calificări avansate. Mai mult, Stefanini acoperă toate costurile pentru obtinerea de certificări în domenii prestabilite.

Stefanini este o companie braziliană ce beneficiază de 27 de ani de experientă în livrarea de servicii IT la nivel mondial. Specializată în diverse industrii, compania oferă expertiză IT clientilor din domenii precum servicii financiare, telecom, asigurări sau sectorul public.

Prezentă în 34 de tări, Stefanini oferă servicii IT offshore, onshore si nearshore, inclusiv servicii de dezvoltare de aplicatii, precum si servicii BPO. Recunoscută la nivel mondial, Stefanini se numără printre cele mai mari 100 de companii de IT din lume (BBC News) si a fost pozitionată pe locul al patrulea într-un top al companiilor cu cel mai mare grad de internationalizare, realizat de Fundatia Dom Cabral din Brazilia.