Happy Shopping Days - o noua campanie de discount-uri pentru telefoane mobile, tablete si accesorii pe arsis.ro

www.arsis.ro isi atrage clientii cu noi reduceri substantiale de preturi, pentru o gama larga de produse. Discount-urile fac parte din campania Happy Shopping Days, care se desfasoara in perioada 1 – 15 aprilie 2015.

„Dincolo de promotia punctuala si de discount-urile oferite in cadrul campaniei, vrem ca acum, inainte de Paste, sa facem un nou pas in relatia cu clientii nostri. Ne propunem sa redam oamenilor bucuria de a face un cadou sau de a cumpara ceva chiar pentru ei. HAPPY SHOPPING DAYS nu este numai un nume de campanie prin care anuntam reduceri substantiale de preturi la produsele aflate in magazinul nostru virtual, ci este o noua filozofie a brand-ului arsis.ro”, a declarat Bogdan Dobrescu, director general.

Cu o experienta de 15 ani pe piata de IT&C din Romania, ARSIS s-a impus, prin seriozitate si calitatea serviciilor, ca unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni. Aceasta pozitie a fost confirmata si intarita inca din 2004, prin parteneriatul exclusiv cu Vodafone.

Reteaua ARSIS s-a extins constant, in fiecare an, ajungand in 2014 la un numar de 160 de magazine pe teritoriul Romaniei.

"Magazinul virtual www.arsis.ro  este locul in care clientii gasesc cel mai bun mixt calitate – pret. Pe www.arsis.ro  punem la dispozitia tuturor o gama variata de telefoane si accesorii la cele mai bune preturi. Incepand cu brand-uri proprii si continuand cu brand-uri internationale, www.arsis.ro este la dispozitia clientilor sai 24 de ore din 24. Ne respectam clientii si rasplatim fidelitatea lor; suntem mereu in cautare de produse de ultima generatie si le punem la dispozitie tot ce este nou in materie de telefonie si accesorii; suntem la curent cu toate noutatile din zona IT&C si impartasim cu clientii nostri aceasta experienta", spun oficialii companiei.