Air France a lansat a patra cursa zilnica pe ruta Bucuresti - Paris

Air France introduce o noua frecventa zilnica intre Bucuresti si Paris. Acest nou zbor se adauga celor trei zboruri efectuate de Air France zilnic, pe ruta Bucuresti – Paris.

Zborul cu plecare din Bucuresti are indicativul AF1689 si va decola la ora 11.55.  Zborul sau pereche, cu plecare din Paris, va decola la ora 07.15 din capitala franceza. Durata zborului este de aproximativ 3 ore.

Conexiuni mai scurte spre intreaga lume

Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care calatoresc intre Romania şi restul lumii un numar mai mare de posibilitati de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor sa profite de multiple corespondente europene si intercontinentale avand totodata conexiuni mai scurte pe aeroportul francez.

Astfel, pasagerii romani care vor dori sa calatoreasca mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York si San Francisco vor avea ca timp de asteptare minim 50 de minute si maxim 2h40minute, timp imbunatatit cu aproximativ 2 ore.

La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar si Atlanta, New York, Cincinnati si Montreal, cu timp de asteptare intre 55 de minute si 2h45minute. 

Air France, impreuna cu filiala sa regionala HOP!, opereaza 1.500 de zboruri zilnice atat in Franta, cat si in restul Europei si in intreaga lume. Flota sa cuprinde 348 de aeronave.

Incepand cu anul 2004, AIR FRANCE KLM este unul dintre cei mai mari jucatori in transportul aerian, la nivel mondial, si lider de piata pe zborurile lung-curier cu plecare din Europa.

In 2014, Air France si KLM au transportat 87,3 milioane de pasageri.

Cele doua companii aeriene ofera, in prezent, clientilor acces la o retea care acopera 231 de destinatii in aproape 100 de tari prin hub-urile de la Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol.

Programul de fidelizare Flying Blue este lider in Europa si are peste 24.5 milioane de membri. Air France, KLM si partenerii lor, Delta si Alitalia, opereaza cel mai mare joint-venture trans-Atlantic, cu peste 250 de zboruri zilnice. Air France si KLM sunt companii membre ale aliantei globale SkyTeam care numara 20 companii aeriene membre si care ofera pasagerilor din intreaga lume acces la o retea globala de peste 16,323 de zboruri catre peste 1,052 de destinatii din 177 de tari.