Tuborg 0,0% alcool - un nou sortiment de bere, in ambalaje de 0,5l si 0,33l

Tuborg lansează berea fără alcool, cu 100% ingrediente naturale, "pentru ca tu să te poti bucura oricând de gustul premium al berii si să spui DA oricărei provocări", spun oficialii companiei. Tuborg 0,0% alcool reprezintă, astfel, o alternativă la alte băuturi răcoritoare consumate în orice ocazie pe parcursul unei zile, fără restrictii.                          

“Tuborg 0,0% alcool propune consumatorilor o experientă nouă, combinând gustul premium care ne recomandă cu posibilitatea de a putea fi savurat în orice moment al zilei. Tehnologia unică în România în  combinatie cu retetele traditionale, folosite pentru producerea noului Tuborg 0.0%, ne permit să păstrăm înalta calitate care ne-a consacrat, acel “state-of-the-art”, si în productia de bere fără alcool”, a declarat Paul Markovits, Vice-presedinte Marketing, URBB.

Tuborg 0,0% alcool este un produs 100% natural, care păstrează gustul similar al berii care contine alcool, printr-o tehnică specială. Astfel, tehnologia de distilare sub vid, la rece, prin care este produsă berea Tuborg fără alcool, permite îndepărtarea atentă a alcoolului din berea finită, obtinându-se un produs cu un continut de alcool de 0.0% .

Tuborg fără alcool poate fi savurată în orice loc, cu orice ocazie, fie acasă, relaxat, pe canapea, fie în cafenele, restaurante sau bistro-uri. Consumatorii pot alege varianta potrivită pentru ocazia potrivită, dintr-o gamă variată de ambalaje, la sticlă de 0,5l si 0,33l, precum si la doză de 0,5l.

În plus, în segmentul de beri non-alcoolice, Tuborg propune doza cu senzor termic, a cărui culoare se schimbă din galben în verde atunci când aceasta are temperatura optimă de consum.

Tuborg este prezent în Romania din anul 1997, iar în prezent detine o pozitie puternică pe segmentul premium, remarcându-se ca un brand inovator, dinamic, în permanentă expansiune. Muzica face parte din ADN-ul mărcii Tuborg si este o directie importantă de comunicare, adresându-se tinerilor activi, dinamici si care nu se tem de schimbări.