Numarul total de tranzactii efectuate prin internet banking de clientii Libra a depasit 10 miliarde lei in 2014

Libra Internet Bank a obtinut cea mai mare crestere anuala a numarului total de tranzactii prin internet banking, ajungand la o valoare de peste 10 miliarde de lei, la finalul anului 2014, in crestere cu aproximativ 33% fata de anul 2013.

Rezultatele bancii au fost premiate in cadrul Galei Online Banking din 2015, cand a obtinut premiul pentru „Cea mai mare crestere anuala a numarului total de tranzactii si a numarului de tranzactii efectuate de clientii persoane juridice in 2014”.

Aceasta crestere se datoreaza, in principal, tranzactiilor efectuate de clientii persoane juridice, dar mai ales datorita imbunatatirii si dezvoltarii serviciului de internet banking, prin adaugarea de noi functionalitati si optimizari, in urma feedback-urilor si sugestiilor primite de la clienti.

Premiul a fost acordat bancii in urma unei cercetari realizate de eFinance.ro si Piata Financiara pe baza datelor furnizate de 18 banci comerciale participante la studiu.

Libra Internet Bank se remarca prin orientarea spre inovatie, prin utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea produselor si serviciilor bancare. De curand, banca a lansat oferta contului Libra Online, un pachet integral online, fara hartii si fara drumuri la banca, care include: cont curent cu operatiuni 100% gratuite, oferte de economisire avantajoase si cardul Libra Free gratuit.