Rosler Romania a inaugurat sediul central si primul centru de servicii profesionale de sablare si vibrofinisare din Europa de Est

Rosler România a inaugurat în cadrul unui eveniment festiv sediul central, o unitate de 1000 mp care are în dotare si primul job-shop din Europa de Est, un centru specializat în oferirea de servicii profesionale de sablare si vibrofinisare.

Job-shop-ul se remarcă prin posibilitatea implicării directe a clientilor în procesul de testare si tratare a pieselor care le apartin. De asemenea, în cadrul sediului inaugurat se găseste si un depozit ce cuprinde o gamă variată de consumabile aferente atât vibrofinisării, cât si sablării, dar si piese de schimb.

Aceasta companie s-a remarcat de-a lungul timpului pe piata prelucrării pieselor metalice prin inovatie, explorând noi domenii de aplicare a tehnologiei utilizate si dezvoltând solutii ce realizează în procent de 100% dezideratul de calitate a suprafetei.

“După 10 ani de activitate de succes în această tară, Rosler România devine încă o dată pionier în domeniul vibrofinisării si sablării prin inaugurarea sediului central si a primului job-shop din Europa de Est, asigurând astfel numeroase locuri de muncă pentru anii ce urmează. Alături de clientii nostri, care ne dau sperantă si încredere în viitor, suntem pregătiti să facem fată noilor provocări. În plus, prin acest eveniment se confirmă încă o dată orientarea către clienti a Rosler România; toate investitiile în produse si tehnologii noi au fost cândva nevoi nesatisfăcute ale clientilor si reprezintă pentru această companie un driver de dezvoltare.”, a declarat Benno Allerbauer, administrator Rosler România.

Rosler este o companie germană, cu sediul în Memmelsdorf, lider international în finisarea si tratarea suprafetelor metalice, ce oferă atât echipamente de vibrofinisare, sablare si tratare a apelor, cât si consumabilele aferente. Din 2006 a pătruns si pe piata din România, remarcându-se prin tehnologii performante puse la dispozitia clientilor.