BCR Pensii a lansat un nou website - pensiibcr.ro - si o noua versiune a serviciul 24 Pensie

BCR Pensii si-a lansat, recent, un nou website - www.pensiibcr.ro, împreună cu o noua versiune a serviciul 24 Pensie. Noul www.pensiibcr.ro are o navigare mai intuitivă si numeroase caracteristici îmbunătătite sau noi.

„Vrem sa fim cat mai aproape de clientii nostri, sa raspundem prompt intrebarilor acestora, iar acum o vom face si prin serviciul de chat disponibil pe site-ul pensiibcr.ro. Ne dorim  sa oferim in orice moment clientilor BCR Pensii,  prin serviciul  24 Pensie, accesul la infomatii si date concrete cu privire la economiile pe care le au in  conturile individuale de  pensie privata.Relansarea website-ului PensiiBCR.ro si a serviciului 24 Pensie sunt actiuni ce fac parte din demersurilor noastre de crestere a nivelului educatiei financiare si constientizarii nevoii de economisire individuala pentru la pensie”, a declarat Melania Mirea, Director Executiv, BCR Pensii.

Serviciul 24 Pensie oferă clientilor o serie de noi facilităti, precum: acces permanent la situatia financiară detaliată a contului de pensie, inclusiv detalii despre fiecare contributie alocata, vizualizarea si actualizarea rapidă a datelor tale personale, scrisoarea de informare anuală se regăseste si în contul tău 24Pensie.
 
Totodată, clientii BCR Pensii vor beneficia pe www.pensiibcr.ro de suport si consiliere permanentă via chat sau la telefon 021 9503.

Fondul de Pensii Facultative BCR Plus a depasit, recent, pragul de 100.000 de clienti, inregistrand 101.939 de participanti, 182,96 mil lei active nete in administrare si o rata de rentabilitate anualizată pentru  ultimele 24 de luni de 9.6733% la 31 martie 2015, conform datelor publicate de ASF.

Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS si Fondul de Pensii Administrat Privat BCR sunt administrate de BCR PENSII, SAFPP SA, website www.pensiibcr.ro. Performantele anterioare nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare.