Noul Renault Espace va fi echipat cu anvelope Dunlop Sport Maxx RT

Dunlop a anuntat că cea mai recentă versiune a noului Renault Espace va fi echipat cu anvelope Dunlop Sport Maxx RT în dimensiunea 235/55R19 101W. Când a fost lansat pentru prima dată în 1984, Renault Espace a revolutionat lumea auto, fiind unul dintre primele modele MPV de pe piată. Astăzi, noul Espace a evoluat devenind un elegant crossover destinat pietei europene.

Mult premiata anvelopă Sport Maxx RT este un produs dezvoltat cu ideea de performantă în minte. Anvelopa oferă distante de frânare scurte, furnizează o aderentă exceptională si dă o stabilitate impresionantă prin utilizarea blocurilor masive din umerii anvelopei. Anvelopa furnizează de asemenea un profil eficient din punct de vedere al consumului de carburant împreună cu o constructie mai usoară din punct de vedere al greutătii.

Nick Harley, Managing Director la Goodyear Dunlop pentru Echipare Originală în cadrul departamentului de Consumer Tires EMEA a spus “Această anvelopă de ultra înaltă performantă montată pe Espace livrează o performantă angajată si flexibilă. Etosul Dunlop este a oferi produse de înaltă-performantă care să se potrivească unui stil de viată performant, iar această montare pe Espace ne permite să oferim conducătorilor auto o experientă de condus intuitivă oriunde s-ar afla.”


Dunlop este una din mărcile de anvelope de înaltă si ultra-înaltă performantă de top la nivel mondial, cu un palmares impresionant de succese în motorsport. Experienta extinsă a Dunlop în curse a condus la tehnologii inovative pentru proiectarea anvelopelor pentru condusul de zi cu zi. În 2013, Dunlop a celebrat ce-a de-a 125-a aniversare  a sa, de la introducerea anvelopei pneumatice de care fundatorul acestei mărci. După primele recorduri de viteză, Dunlop a sărbătorit si primul său triumf în cursa de 24 de ore de la Le Mans în 1924, si este cel mai de succes producător de anvelope, cu 34 de victorii în această cursă.

În 2014, Dunlop a fost alegerea campionilor LMP2 champions din competitiile European Le Mans Series si Le Mans 24h.  Anvelopele Dunlop si-au dovedit de asemenea perofmranta în cursele de Touring Car peste tot în lume, printre care se umără si competitia extrem de populară  Australian V8 Supercar  si Campionatul Britanic de Turisme BTCC. Cele mai recente anvelope de stradă de la Dunlop sunt alese pe vehicule premiate de la producători precum AMG, Porsche, Jaguar, Audi, Mercedes, VW, Renault sport si BMW.