Scandia Food lanseaza o noua campanie de promovare pentru Pate Bucegi

Bucegi, lider de piată in categoria pateurilor la conserva de peste 10 ani, lansează o nouă platformă de comunicare, axată pe gustul foarte bun al produselor sale, identificat de către consumatori ca fiind principalul diferentiator în categoriile în care este prezentă marca. În spotul de imagine, o creatie Lowe&Partners, Pavel Bartos, cunoscutul prezentator TV, joacă rolul de concurent al unui show culinar si este pus fată în fată cu un chef exigent.

„Gustul pateului Bucegi este elementul central al campaniei de comunicare, fiind apreciat în unanimitate de către consumatorii nostri. Iar decizia de a colabora cu Pavel a venit chiar de la începutul procesului de creatie. Ne-am dorit să fie el cel care aduce în prim plan un adevăr incontenstabil: gustul bun al pateului Bucegi este recunoscut chiar si de cei mai pretentiosi” , spune Ana Burloiu, Brand Manager, Pate Bucegi.

Pus în ipostaza de a convinge un chef pretentios că a pregătit ceva cu adevărat special, Pavel merge la sigur si apelează la pate Bucegi, despre care stie că va impresiona cu sigurantă, dar si la o tehnică inedită de a savura pateul asa cum se cuvine: aceea de a întoarce felia. Desi reticent înainte să guste, chef-ul este cucerit de savoarea pateului Bucegi, recunoscând ca „Îi plaaaaace!”, căci Gustul bun se recunoaste!

Campania TV va rula în perioada 18 mai – 31 iulie 2015 si va fi sustinută printr-o promotie natională ce va beneficia de amplificare în online, social media, la radio si TV. Promotia „Îti plaaace să câstigi cu Bucegi!” se va desfăsura între 18 mai si 31 iulie si va invita consumatorii să înscrie prin SMS la numărul 1750 sau pe website-ul www.patebucegi.ro codul unic din spatele etichetei produselor Bucegi participante, pentru a câstiga electrocasnice Russell Hobbs sau marele premiu, de 10.000 de euro.

Noul spot de promovare a produselor Bucegi poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=7MWsfnBYEA4, iar spotul de promovare a campaniei promotionale poate fi urmărit aici: https://youtu.be/UfHv-WhMEZY.