Noul GravityZone, de la Bitdefender - protectie de top ce sustine productivitatea companiilor

Bitdefender anuntă lansarea noului GravityZone, solutia de securitate pentru companii cu cel mai mic impact asupra sistemelor, instalare extrem de usoară si aceeasi protectie ridicată, recunoscută deja de marile institute de testare din industria globală de securitate. 

Noua solutie GravityZone îsi păstrează agilitatea dovedită de testele efectuate în aprilie, de Login VSI, pe versiunea precedentă. În urma evaluării, GravityZone s-a dovedit a fi cea mai rapidă solutie din industrie precum si produsul cu cel mai mic impact asupra sistemului – sub 50% din impactul solutiilor competitoare. De asemenea, noul GravityZone are la bază tehnologiile de top Bitdefender, ce se află în fruntea industriei în materie de protectie, detectie si usurintă în utilizare, cu numeroase premii acordate de AV-TEST, AV-Comparatives, PC Mag si altii.

’’GravityZone este deja în pozitia de lider al industriei de securitate IT, asa cum o dovedesc testele recente. Am continuat dezvoltarea cu noul GravityZone si suntem nerăbdători să vedem impactul pe care îl va avea asupra industriei de securitate si mai ales asupra securitătii în companiile de peste tot din lume’’, a declarat Cătălin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.
 
GravityZone, solutia ce a introdus perioada de răspuns de trei secunde la noile amenintări, se instalează mai usor ca niciodată, întrucât noua versiune se adaptează la orice sistem de operare si la orice computer, conformându-se politicilor de securitate din companii, mediului fizic sau virtual si performatei variabile a echipamentelor hardware. 

Consola de control al dispozitivelor permite utilizatorilor să ajusteze permisiunile si exceptiile pentru întreaga gamă de terminale incluzând portabile Windows, imprimante, scanere, USB-uri, modem-uri, dispozitive CD-ROM si altele, precum si unităti de stocare, adaptoare de retea etc.

Securitatea locală si în cloud pentru Microsoft Exchange oferă management intuitiv si centralizat, în timp ce sistemele Linux fizice sau virtuale beneficiază de protectie la cerere si automată. De asemenea, securitatea pentru statiile de lucru este dublată de scanarea centralizată.

Lansarea noului Gravity Zone coincide cu lansarea noului portofoliu de produse de business al Bitdefender, conceput pentru a maximiza simplitatea si adaptabilitatea.

Printre optiunile de pachete se numără Enterpise Security, Advanced Business Security si Business Security. Optiunea Enterpise Security acoperă sisteme desktop, servere precum si dispozitive mobile si oferă facilitatea de scanare inteligentă centralizată, licentiere pentru centre de date si multe altele.