Autotechnica Fleet Services preia brandurile Thrifty, Dollar si Firefly Rent a Car

Hertz România integrează trei noi branduri în portofoliul său. Autotechnica Fleet Services, compania care detine franciza Hertz International în România, preia subsidiarele Thrifty, Dollar si Firefly Rent a Car.

Autotechnica Fleet Services devine oficial proprietarul francizelor a încă trei branduri de pe piata de închirieri auto: Thrifty, Dollar si Firefly, companii operate la nivel international de Hertz. În urma achizitiei la nivel mondial a companiei Dollar Thrifty Automotive Group de către Hertz Global Holdings, conducerea încredintează operarea Thrifty Car Rental si Dollar Rent a Car, pe piata din România, echipei de management de la Autotechnica Fleet Services. În ceea ce priveste brandul american Firefly, acesta intră în premieră pe piata noastră. 

„Operarea acestor branduri noi va ajuta Autotechnica Fleet Services să îsi majoreze cota de piată de pe segmentul de închirieri auto din România si va avea un rol esential în extinderea retelei si în cresterea vânzărilor. Această achizitie ne va face mai competitivi si ne va oferi posibilitatea de a acoperi în totalitate cerintele clientilor nostri, printr-o gamă variată de produse si servicii”, declară Georgios Asimakis, Country Managerul companiei.

Preluarea brandurilor Thrifty, Dollar si Firefly va ajuta Autotechnica Fleet Services să atingă mai multe categorii de clienti si va introduce în România conceptul „economy cost” pe piata de profil. Astfel, Hertz România îsi măreste considerabil prezenta la nivel national, reusind să acopere toate segmentele de pret: economy, medium si premium.

Un alt beneficiu al prezentei acestor branduri în România va fi simtit si în rândul vânzărilor de automobile, Autotechnica Fleet Services achizitionând în ultimele 18 luni peste 500 de masini noi, de diferite categorii si mărci.

„Până la sfârsitul lunii mai am înregistrat o crestere vizibilă fată de aceeasi perioadă a anului precedent, iar o parte din această majorare se datorează si adăugării noilor branduri în portofoliul Hertz România. Ne asteptăm ca până la sfârsitul anului să înregistrăm o crestere totală de peste 20%, fată de 2014”, subliniază Georgios Asimakis.

În România, brandul Thrifty & Dollar va avea prezentă fizică în sapte locatii, prin intermediul sucursalelor Hertz, în timp ce Firefly va opera în regim online, urmând să ofere servicii în locatii apropiate marilor aeroporturi din tară (Otopeni, Cluj, Timisoara, Sibiu, Constanta).

Autotechnica Fleet Services este una din subsidiarele Autohellas din Grecia, cea mai mare franciză Hertz Rent a Car din Europa, operând pe piata din România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ucraina, Serbia si Muntenegru.